Ο «Εμφύλιος» σπαραγμός στην διοίκηση Γαβότση συνεχίζεται. Δεν παραιτείται ο πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης. Έλεγχο των οικονομικών κάνει ο Γαβότσης.

Νοεμβρίου 1, 2016
Από

Οι σφοδρές αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της παράταξης της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου  έχουν προκαλέσει μέχρι τώρα πολλές παραιτήσεις. Η αντιπαράθεση όμως  με τον πρόεδρο της  Δημοτικής  επιχείρησης  Ύδρευσης γίνεται γιατί δεν παραιτείται.  

Ο έλεγχος των οικονομικών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης από τον Γαβότση,  επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την εδώ και καιρό σοβούσα κρίση στις σχέσεις του με τον πρόεδρο Παπαδόπουλο Νίκο.

Ο καυγάς δεν γίνεται για το ότι οι κάτοικοι στη Μυγδονία και στην Καλλιθέα λένε το νερό νεράκι, αλλά γίνεται για τα  2.055.655,88 €  ενός  προγράμματος για τις διαρροές του δικτύου!!!

 «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών του δικτύου ύδρευσης των ΔΕ Καλλιθέας και Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου» λέγεται το πρόγραμμα  ή  «εδώ φαΐ δεν έχουμε, ραπανάκια για την όρεξη θέλουμε». Νερό δεν έχουν να πιουν οι άνθρωποι  και ο Γαβότσης  αντί να βρει λύση για αυτό,  θέλει να ελέγξει τις …διαρροές του νερού από ένα  δίκτυο που κυκλοφορεί νερό δηλητήριο, με ένα πρόγραμμα  2.055.655,88 €.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαφωνία Γαβότση και προέδρου προέκυψε για το ποια εταιρεία θα αναλάβει το πρόγραμμα. Και επειδή ο δήμαρχος μας δεν «μασάει»  τα λόγια του, μια  παραλλαγή παροιμίας που ταιριάζει στην περίπτωση είναι :

 

«ο κώλος μας βρακί δεν έχει, ο π@υτσος μας λουλούδια θέλει».

 

Έτσι ο Γαβότσης συγκρότησε  ομάδα εργασίας με υπαλλήλους του δήμου για να ελέγξουν τα «πραγματικά οικονομικά δεδομένα της Δ.Ε.Υ.Α.Ω», η οποία θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της μέχρι τις 31-12-2016.

Αλλά για το πότε θα πιούν νερό οι κάτοικοι προθεσμία  δεν βάζει ο   Γαβότσης και γιατί άλλωστε αφού στην Καλαμαριά έχουν μια χαρά νερό που πίνεται.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 5 = 45