Όπως σκάνε οι βόμβες στο Χαλέπι, έτσι σκάνε κι οι παραιτήσεις στη διοίκηση Γαβότση. Παραιτήθηκε και η προϊσταμένη του ΔΟΠΠΑΩ.

Νοεμβρίου 4, 2016
Από

Όπως φεύγουν άρον- άρον για να σωθούν οι κάτοικοι από τους βομβαρδισμούς στο Χαλέπι, έτσι φεύγουν και από τον ΔΟΠΠΑΩ.

Μια παραλυτική αβεβαιότητα κυριαρχεί σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου. Ο Γαβότσης φρόντισε σύμφωνα με τον παλαιοκομματισμό που τον διακρίνει  να κάνει τις υπηρεσίες του δήμου  σαν τα μούτρα του. Όταν γενικότερα οι υπάλληλοι  δεν κρίνονται από τις ικανότητες τους και την απόδοσή τους, αλλά από το ποιος είναι «δικός μας», τότε  επικρατεί η ημιμάθεια και η  κατάπτωση, τότε επικρατεί η τέλεια  διαλυτική κατάσταση. Με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σκάνε όπως οι βόμβες στο Χαλέπι οι παραιτήσεις για να ακολουθήσουν οι αγωγές και οι κατασχέσεις  από τους απλήρωτους προμηθευτές και εργολήπτες του δήμου.

 Η κα Παρίση Ευαγγελία, προϊσταμένη του ΔΟΠΠΑΩ, επικαλούμενη «προσωπικούς λόγους», παραιτήθηκε. Κι όταν φτάνει ένας υπάλληλος να παραιτηθεί, αδιαφορώντας ακόμη και για το επίδομα θέσης, τότε σημαίνει ότι τα πράματα  δεν είναι μόνο πολύ σοβαρά. Είναι τραγικά για το δήμο Ωραιοκάστρου.

Ότι απέμεινε από τον ΔΟΠΠΑΩ μετά τις παραιτήσεις βόμβα.

Πάνω από τον ουρανό του Δήμου έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα και για το μόνο που αναρωτιούνται οι πολίτες είναι πότε θα ξεσπάσει όχι η μπόρα, αλλά ο τυφώνας ανοργανωσιάς κι άγνοιας του Γαβότση,  που μπροστά του ο τυφώνας Κατρίνα θα μοιάζει  με απλό αεράκι και οι ζημιές που θα αφήσει  στο Ωραιόκαστρο θα είναι ανυπολόγιστες. 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    2 × 8 =