«Πεντάλοφος» πονοκέφαλος για τον Γαβότση. Οι αχάριστοι Πενταλοφίτες!

Νοεμβρίου 22, 2016
Από

Νέα πλοκή στο θέμα του Πενταλόφου. Γονείς του παιδικού σταθμού παρέδωσαν  υπόμνημα με τις υπογραφές όλων, πλην ενός,  με το οποίο ζητάνε τη μεταφορά του παιδικού σταθμού στο δημοτικό  σχολείο για λόγους ασφάλειας!  Αυτό ήτανε. Ο κος Αστέριος δεν άντεξε και είπε το περιβόητο «βρέστε τα  μεταξύ  σας», εννοώντας το σύλλογο γονέων του δημοτικού με το σύλλογο γονέων του παιδικού. «Εσείς είστε διοίκηση, εσείς να τα βρείτε» του απάντησε ο Κίτσιος Ιορδάνης που του παρέδωσε και το υπόμνημα, εκ μέρους των γονέων του παιδικού,  το οποίο προκάλεσε τις νέες ζαλάδες στον  κο Αστέριο. Μα τι να κάνω, φέρεται να είπε ο δήμαρχος, δεν μπορώ να παρέμβω στο δημοτικό σχολείο. Δεν το ξέρατε αυτό, όταν πήγατε και ρίξατε δεκατρείς χιλιάδες ευρώ για να κάνατε τις εργασίες;  Τώρα το μάθατε; Του αντέτεινε ο Ιορδάνης και ξεροκατάπιε τρεις φορές ο δήμαρχος.

Τότε ήταν που πετάχτηκε ένας από δίπλα και είπε «Μην τον ζορίζετε  πολύ και τα παρατήσει και ψάχνουμε δήμαρχο μέσα στο Χριστούγεννα!».

Αλλά ας σταματήσουμε την πλάκα κι ας προσπαθήσουμε να μιλήσουμε σοβαρά, όσο βέβαια μας επιτρέπει ο δήμαρχος με τα καμώματά του. Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα δημιουργήθηκε με την εσπευσμένη ενέργεια της προέδρου του ΔΟΠΠΑΩ (ε ρε τι θα πάθεις Γαβότση) κας Ρένα Αντωνιάδου. Η οποία  αποφάσισε να μεταφέρει, προφανώς με σύμφωνη γνώμη του δημάρχου,  τον παιδικό σταθμό Πενταλόφου στο δημοτικό σχολείο.

Κι επειδή με την μεταφορά αυτή θα έμειναν χωρίς τουαλέτες οι μαθητές του δημοτικού, έφεραν λυόμενες τις οποίες εγκατέστησαν στον αύλειο χώρο σκάβοντας για τον σκοπό αυτόν και παράνομο βόθρο. Όταν άνοιξαν τα σχολεία και είδαν οι γονείς του δημοτικού, τα παιδιά τους να κάθονται στην ουρά για να πάνε στις λυόμενες  τουαλέτες κάτω από τον ήλιο και μέσα στη βροχή και χωρίς να έχουν κάπου να πλύνουν τα χέρια τους, σταυροκοπήθηκαν και είπαν το γνωστό

 

«μέγας είσαι δήμαρχε και θαυμαστά τα έργα σου!».

Μια επιστολή με μερικά ερωτήματα, από το σύλλογο γονέων του δημοτικού, εάν έλαβε ο δήμος άδεια από την πολεοδομία για τις εργασίες αυτές, ήταν αρκετή για να σταματήσουν όχι μόνο οι εργασίες, αλλά και να αποκατασταθεί ο χώρος από τις μέχρι τότε παρεμβάσεις του δήμου, που στοίχησαν δεκατρείς χιλιάδες ευρώ, όπως ανέφερε και ο Ιορδάνης Κίτσιος.

Η συνέχεια ήταν με το νέο υπόμνημα

που παρέδωσαν- αυτή τη φορά-

 οι γονείς του παιδικού με το οποίο επιμένουν να ζητάνε τη μεταφορά του παιδικού σταθμού για λόγους ασφαλείας, βάζοντας και προθεσμία μέχρι τον Μάιο, ώστε να έχει όλο τον καιρό να κάνει τις απαιτούμενες εργασίες  νόμιμα και σωστά ο δήμος.

Αυτό όμως ήταν αρκετό για να προκαλέσει την απόγνωση  του κου Αστέριου, ο οποίος κάνει κάθε μέρα τόσα χιλιόμετρα για να έρχεται από την Καλαμαριά για να λύνει τα προβλήματα του δήμου Ωραιοκάστρου και οι πολίτες αντί να του λένε  κι ένα  ευχαριστώ, έχουν κι απαιτήσεις από πάνω.  Αν είναι δυνατόν, οι αχάριστοι! 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 7 = 13