Σύλλογος γονέων διαψεύδει το δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

Δεκεμβρίου 12, 2016
Από

Όταν ένας δήμαρχος κάθεται κι ασχολείται με το τι είπε ο ένας κι ο άλλος γονέας, σε μια συνεδρίαση ενός σχολικού συμβουλίου, τότε έχουμε να κάνουμε με το γνωστό κουτσομπολιό και το χωριάτικο  κατιναριό.   Και η απόσταση  από την πολιτική ανοησία έως  τον κρετινισμό  είναι ένα δελτίο τύπου με την αποσπασματική  δημοσίευση «πρακτικών». Μα καλά δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει κοτζάμ δήμαρχος και ασχολείται με τέτοια πράματα; Αναρωτιούνται οι δημότες.

Η απάντηση είναι ότι επί οκτώ χρόνια σαν  δήμαρχος Μυγδονίας  το μόνο που άφησε πίσω του είναι χρέη μαζί φυσικά με το στίγμα της ανικανότητας του. Δεν έκανε ούτε μια αίθουσα σχολείου  για να καμαρώνει, αντίθετα άφηνε κι αφήνει τους μαθητές και τους κατοίκους χωρίς νερό ή με νερό δηλητήριο. Τώρα σαν δήμαρχος Ωραιοκάστρου   οδηγεί το δήμο εκεί  που ξέρει καλά, στην  χρεοκοπία και μάλιστα εν μέσω διενέξεων.  

Και για να κλείσουμε, μιας και μιλάμε για εκπαιδευτικά θέματα με μια ρήση του υφυπουργού παιδείας Κ. Ζουράρι, που μίλησε για  «βλακόμετρο» και «κατιναριό», καταλήγοντας  «Αι σιχτίρ πια!».

Η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων  Μελισσοχωρίου που διαψεύδει το δήμαρχο: 

«Είναι εύκολο για την δημιουργία εντυπωσιασμού και την συνέχιση της διχόνοιας που προσπαθεί να διασπείρει ο Δήμαρχος, να παίρνουμε αποσπάσματα από το πρακτικό του σχολικού συμβουλίου και να το δίνουμε στα ΜΜΕ σαν διάψευση της επιστολής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12θεσιου σχολείου Μελισσοχωρίου,χωρίς να αναφέρεται καν στην ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του.
Κατόπιν συζητήσεως και ανταλλαγής προσωπικών απόψεων και αποριών των : κ.Διευθυντή του 12θεσιου σχολείου του Μελισσοχωρίου ,τον εκπρόσωπο του Δήμου και πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης κο Χατζηαντωνίου Ευάγγελο, το Διδακτικό Προσωπικό του 12θεσιου Μελισσοχωρίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η απόφαση που γράφτηκε στο πρακτικό του σχολικού συμβουλίου είναι η εξής:
<Κατόπιν όλων αυτών προτείνεται και αποφασίζεται ΟΜΟΦΩΝΑ απ’ όλο το Σχολικό Συμβούλιο να εγγράφεται, κατά προτεραιότητα, κάθε σχολική χρονιά ο ικανός αριθμός μαθητών/τριών στην Α’ τάξη, πάνω από 28-30 μαθητές/τριες , ούτως ώστε να λειτουργούμε ως 12θεσιο σχολείο και αφού σχηματιστούν τα δύο (2) τμήματα σ’ αυτό τα υπόλοιπα παιδιά να μπορούν να εγγραφούν σε άλλο σχολείο,  5ο Ωραιοκάστρου.>
Όπως βλέπετε πουθενά στην απόφαση και από κανέναν δεν γίνεται λόγος για «κλείσιμο» του 5ο Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου όπως ισχυρίστηκαν ότι θα συζητούσαμε στο ραντεβού με τον κ Δήμαρχο,  ενώ εξαρχής στην ερώτηση της γραμματέως του για τον λόγο της συναντήσεως μας , η απάντηση ήταν, για γνωριμία νεοεκλεγέντος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12θεσιου σχολείου Μελισσοχωρίου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου»

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    4 × 9 =