Το μόνο που έμεινε, είναι να κάνει μήνυση στον εαυτό του ο Γαβότσης. Μετά την μήνυση στον Παπακωνσταντίνου έκανε μήνυση και στον Παπαγρηγορίου.

Δεκεμβρίου 20, 2016
Από

Μόνο όποιος φοβάται,  φοβερίζει, απειλεί και κάνει μηνύσεις. Μόνο όποιος αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, δεν δέχεται κριτική από την αντιπολίτευση και τους πολίτες και κάνει μηνύσεις . Μόνο όποιος βρίσκεται σε αδιέξοδο, λόγω των επιλογών του, καταφεύγει σε μηνύσεις.

Αλήθεια πότε να προλάβει ένας δήμαρχος να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του, όταν τη μία μέρα μηνύει τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, την άλλη τα βάζει με τον αντιδήμαρχό του και την επομένη μηνύει δημότη γιατί του ασκεί κριτική;

Ένας δήμαρχος που έχει απασχολήσει επανειλημμένα το πανελλήνιο με τις ενέργειες του και έχει προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση για δύο περιπτώσεις. Ένας δήμαρχος που  δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του, που είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων και η εξασφάλιση  της καθαριότητας του Δήμου του.

Ένας δήμαρχος που δεν μπορεί  να εξασφαλίσει σχολεία για τους μαθητές του και νερό για τους κατοίκους  και το μόνο που τον απασχολεί είναι να βάζει χαράτσια και να κάνει μηνύσεις, τότε ναι ίσως έχει πολλούς λόγους να καταφεύγει σε αυτές.

Ο Γαβότσης ξεκίνησε με μηνύσεις εναντίον του Παπακωνσταντίνου συνεχίζει με μήνυση εναντίον του Παπαγρηγορίου και κανένας δεν ξέρει που θα καταλήξει. Αλλά σαν  δημόσιο πρόσωπο που οι αποφάσεις του επηρεάζουν τη ζωή μας, οφείλει να σέβεται την  ελευθερία του λόγου, την αλήθεια και τη διαφάνεια. Τα οποία -δυστυχώς για όσους τα φοβούνται- δεν αποσοβούνται με  μηνύσεις.

Σαν δημόσιο πρόσωπο ο Γαβότσης, οφείλει να απαντάει σε όσα του καταλογίζονται, στο πλαίσιο του κοινωνικού ελέγχου που έχουν δικαίωμα να ασκούν όλοι οι πολίτες.

 Έτσι κι αλλιώς οι αγωγές και μηνύσεις  δεν μας  πτοούν και δεν μας  ενδιαφέρουν. Απλά θα μας δώσουν την ευκαιρία να τα πούμε αναλυτικά.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    8 + 3 =