«Φέρτε μας νερό κι ας είναι από τον Δρυμό», φωνάζουν στο Ωραιόκαστρο που παρατείνονται και την Τρίτη τα προβλήματα υδροδότησης.

Ιανουαρίου 9, 2017
Από

Λίγο νερό ρε παιδιά!

Σε απόγνωση οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου που τα προβλήματα υδροδότησης θα συνεχιστούν και την Τρίτη.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ οι εργασίες για την βλάβη που προκλήθηκε από τον παγετό στο αντλιοστάσιο στη Συμμαχική οδό δεν ολοκληρώθηκαν.  Η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Οι εργασίες για τη βλάβη που προκλήθηκε από τον παγετό στο αντλιοστάσιο ύδρευσης στη Συμμαχική οδό, περιοχή Καρύδια, θα συνεχιστούν και αύριο Τρίτη παρατείνοντας τα προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή».

Εν τω μεταξύ τα εμφιαλωμένα νερά έχουν εξαντληθεί από τα σούπερ μάρκετ, ενώ  σε πολλές περιοχές του Ωραιοκάστρου συμπληρώνονται   τέσσερις μέρες χωρίς νερό και οι κάτοικοι βρίσκονται  σε  απόγνωση.

Μάλιστα αρχίζει να κερδίζει έδαφος η ιδέα να φέρει ο Δήμος νερό από το Δρυμό από εκείνους τους σωλήνες με τους οποίους η διοίκηση Γαβότση  συνέδεσε το Ωραιόκαστρο με το δίκτυο νερού της Μυγδονίας.

«Φέρτε μας νερό κι ας είναι από το Δρυμό, τίγκα στο νιτρικό»  λένε πια στο Ωραιόκαστρο,  διακωμωδώντας το τεράστιο  πρόβλημα της έλλειψης νερού.  Ή η έσχατη λύση,  να χιονίσει πολύ, ώστε  να υπάρχει μπόλικο χιόνι για να προμηθεύονται από αυτό  το απαραίτητο νερό για τις ανάγκες τους.   

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  One Response to «Φέρτε μας νερό κι ας είναι από τον Δρυμό», φωνάζουν στο Ωραιόκαστρο που παρατείνονται και την Τρίτη τα προβλήματα υδροδότησης.

  1. Αναστάσης on Ιανουαρίου 10, 2017 at 21:54

   Ευτυχώς που ασχολείται πλεον ο Γαβότσης με το Ωραιόκαστρο και οχι με τη Μυγδονία. Έτσι δεν ελπίζουμε και σε τίποτα. Στη νεόδμητη περιοχή Σκουτ της Λητής που κατοικώ ( επενδύοντας χιλιάδες Ευρώ) παραμένουμε χωρις πόσιμο νερό, χωρις παιδική χαρά(σε όλη τη Λητή),με τα αναξιοποίητα οικόπεδα τελείως εγκαταλειμμένα.

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  7 × 5 =