Αναπάντητα ερωτηματικά για την επιλογή των σχολείων για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Προς τριήμερη αποχή ο σύλλογος γονέων 1ου δημοτικού Ωραιοκάστρου

Ιανουαρίου 16, 2017
Από

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ των συλλόγων γονέων των σχολείων Ωραιοκάστρου, σχετικά με το θέμα της επιλεκτικής επιλογής των σχολείων που θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Στην πρόσφατη σύσκεψη των συλλόγων που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων την Κυριακή το πρωί,  εκφράστηκαν ερωτήματα, προβληματισμοί κι επιφυλάξεις για τον τρόπο επιλογής των σχολείων.

Ερωτήματα όπως γιατί παρακάμφθηκαν τα πλησιέστερα σχολεία, όπως το δημοτικό σχολείο Λητής που τυχαίνει να είναι το χωριό του δημάρχου και το πιο κοντινό σ τον καταυλισμό των προσφύγων και επιλέχθηκαν τα πιο μακρινά, όπως το 1 γυμνάσιο και 1-4  δημοτικό Ωραιοκάστρου, έμειναν αναπάντητα.  Από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων του 1ου δημοτικού Ωραιοκάστρου προτάθηκε τριήμερη αποχή.

Ένας γονιός μάλιστα κατά τη διάρκεια της συζήτησης  πήρε τηλέφωνο στο δήμαρχο για να τον ρωτήσει γιατί δεν παραβρίσκεται στη σύσκεψη ώστε να ενημερώσει τους γονείς για τις απόψεις του και τη θέση του Δήμου για το θέμα.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 + 7 =