Το πολύπαθο 2ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου. «Το γεφύρι της Άρτας».

Ιανουαρίου 17, 2017
Από

Ζηλακάκη Νατάσα, Τσιότσου Τζένη, Σαρρή Αθηνά Γ. γραμματέας, Ταγάρα Κων/να, αντιπρόεδρος , ο πρόεδρος Αμαραντίδης Αναστάσιος, Μιχάλης Γκούντας ταμίας, και η Καπαρού Ευαγγελία

«Οι δήμαρχοι φεύγουνε,  μα τα λυόμενα μένουνε», στο 2ο  δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου, το οποίο όπως όλα δείχνουν  τα έργα για το σχολείο θα παραμείνουν στα λόγια και στα χαρτιά.

Το διοικητικό συμβούλιο του 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου

Στα λόγια και στα χαρτιά μένουν ακόμα και οι  υποσχέσεις της δημοτικής αρχής για τα απλά προβλήματα που απασχολούν και κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητα των μαθητών.  Ένα υπόστεγο για να προστατεύονται οι μικροί μαθητές από τη βροχή, μια μικρή παρέμβαση στον αύλειο χώρο για να περιοριστούν τα χώματα, ώστε να μην λασπώνονται τα παιδιά.

Αυτά ζήτησε  ο σύλλογος γονέων και αυτά  υποσχέθηκε η διοίκηση Γαβότση, μέχρι να γίνει το «κανονικό» σχολείο, αλλά ακόμα  δεν στάθηκε ικανή να τιμήσει ούτε αυτές τις μικρές δεσμεύσεις της.

Για την ανέγερση του νέου διδακτηρίου καλύτερα να μην μιλήσουμε. Απασχολεί τους γονείς και την επικαιρότητα πάνω από  δεκαπέντε χρόνια  και σε κάθε προεκλογική περίοδο έχει την τιμητική του. Σε κάθε προεκλογική περίοδο ο κάθε επίδοξος δήμαρχος το τάζει και το «κτίζει» και μετεκλογικά, εάν εκλεγεί, όπως καλή ώρα,  επιρρίπτει ευθύνες στον προηγούμενο  για  καθυστερήσεις.

Έτσι σχολείο μπορεί να μην έγινε, αλλά απόκτησε το Παλαιόκαστρο ένα  «γεφύρι της Άρτας», που προεκλογικά το κτίζουνε και μετεκλογικά γκρεμιζότανε.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 × = 28