Ο κος Σπ. Χαραβόπουλος να ζητήσει συγνώμη από τον troxo, εκτός εάν έχει σκοπό να επιτεθεί σε όλο το Ωραιόκαστρο.

Φεβρουαρίου 1, 2017
Από

Η στιγμή της επίθεσης στην κάμερα του troxou

Την αποτυχημένη λόγω μικρής συμμετοχής  συνέλευση του συλλόγου γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου με θέμα την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων, αμαύρωσε  η επιθετική ενέργεια του κου Σπ. Χαραβόπουλου προς την κάμερα του τοπικού site otroxos. Να σημειωθεί  ότι ο κος Χαραβόπουλος δεν είναι καν μέλος του συλλόγου γονέων , αφού δεν έχει παιδιά σχολικής ηλικίας. Έτσι όχι μόνο παραβρέθηκε στην συνέλευση, αλλά επιτέθηκε χωρίς λόγο στον Στάθη Κελεσίδη, γιατί μάλλον δεν θα του άρεσε κάποια ανάρτηση του.

Στη συνέλευση του συλλόγου γονέων παραβρέθηκε και ο διευθυντής του σχολείου κος Σ. Σκανδάλης για να ενημερώσει τους γονείς.  Οι συχνές διακοπές όμως καθώς κι  η έλλειψη ευγένειας από ορισμένους , τον ανάγκασαν να ομιλεί  μετ΄εμποδίων.

Η συντριπτική πλειοψηφία  των γονέων δεν ακολουθεί και όπως όλα δείχνουν δεν υιοθετεί  τις ακρότητες μιας μικρής μερίδας γονέων του συλλόγου για το θέμα της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το θέμα των προσφυγόπουλων και φυσικά δεν αρνείται το δικαίωμα των παιδιών στην μόρφωση.

Για το θέμα της επιλογής του 1ου δημοτικού σχολείου σε ΔΥΕΠ, παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε αίθουσες, η πρόεδρος συνεχίζει να αφήνει στο απυρόβλητο το δήμαρχο, ο οποίος έχει στην κυριολεξία εξαφανιστεί από το Ωραιόκαστρο και όπως όλοι λένε, Παντής & Ανανιάδης έβαλε την ουρά του στην επιλογή των σχολείων.

Εξάλλου είναι το ίδιο προεδρείο που δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε καν για τα μάτια του κόσμου για την απάτη με τα  kibo  που έστησε ο δήμαρχος στη αυλή του σχολείου και αθετεί συστηματικά και μονίμως όλες τις υποσχέσεις του για νέες αίθουσες στο παλιό διδακτήριο.

Έτσι στο ερώτημα γιατί επιλέχτηκε ένα σχολείο που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα υποδομών,  να φιλοξενήσει τα προσφυγόπουλα και μάλιστα σε τόση μακρινή απόσταση, παρακάμπτοντας τα πλησιέστερα και με επάρκεια αιθουσών, όπως της Λητής και του Σκάρα, απάντηση δεν δόθηκε.

Η συνέλευση λόγω της μικρής συμμετοχής δεν θεωρείται έγκυρη. Κι εάν δεν ήταν και το επεισόδιο του κου Σπ. Χαραβόπολου με τον Στάθη Κελεσίδη θα περνούσε σίγουρα απαρατήρητη.  

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 − = 0