Μόνο ο δήμος Ωραιοκάστρου αποφάσισε αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη για το 2017!

Φεβρουαρίου 14, 2017
Από

Μειώσεις στα δημοτικά τέλη  που  στην χειρότερη περίπτωση παραμένουν «παγωμένα» ως  ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2017  σε όλους τους  δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Από όλους τους δήμους της Π.Ε Θεσσαλονίκης, μόνο η διοίκηση του  δήμου Ωραιοκάστρου προχώρησε σε αυξήσεις φωτιά 33,33% στα δημοτικά τέλη!!!

Αντίθετα τέσσερις  Δήμοι προχώρησαν σε μειώσεις. Ο δήμος Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά, Θερμαϊκού και δήμος Δέλτα που είχε και έχει τα φθηνότερα δημοτικά τέλη.

Στον πίνακα κατάταξης με τα ακριβότερα δημοτικά τέλη πρώτος είναι  ο  δήμος Θερμαϊκού στη δεύτερη  θέση ο δήμος Θεσσαλονίκης στην τρίτη  ο δήμος Καλαμαριάς και στην τέταρτη Πυλαία- Χορτιάτη, όπου διατηρεί και ξεχωριστά δημοτικά τέλη ανά δημοτική ενότητα και η  Πυλαία συγκαταλέγεται στις περιοχές με τα φτηνότερα δημοτικά τέλη σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της σχετικής λίστας με  τελευταίο  το δήμο Δέλτα.

Αναλυτικά:

Δήμος  ΔΕΛΤΑ:  Μείωση των δημοτικών τελών.

Ευθύμιος Φωτόπουλος: «Πήραμε μια απόφαση με την αίσθηση καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία. Μειώνουμε τα δημοτικά τέλη γιατί ο κόσμος υποφέρει οικονομικά και οφείλουμε αυτό ως Διοίκηση και ως Αυτοδιοίκηση να μην το αγνοούμε.

ο Δήμος Δέλτα παραμένει και αυτή τη χρονιά ο Δήμος με τα χαμηλότερα Δημοτικά Τέλη σε όλη τη χώρα στις κατοικίες και δεύτερος χαμηλότερος στα καταστήματα.

Δήμος ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ: Μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού

Μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη για το 2017, καθώς και μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού σε ευπαθείς ομάδες αποφασίστηκε στο Δ.Σ. του δήμου Θερμαϊκού.

Δήμος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μειώνονται κατά 5% τα δημοτικά τέλη

Μειωμένα κατά 5% θα είναι από την 1η Ιανουαρίου του 2017 τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού που θα καταβάλλουν οι πολίτες στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Δήμος  ΛΑΓΚΑΔΑ:  Νέα μείωση δημοτικών τελών.

Σε επιπλέον μείωση και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού και τον δημοτικό φόρο για συγκεκριμένες ομάδες δημοτών αποφάσισε η διοίκηση του δήμου Λαγκαδά.

Δήμος  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ.  »Παγώνουν» τα δημοτικά τέλη

Από το 2011 μειώνει συνεχώς τα δημοτικά τέλη και αποφάσισε να μην αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας ούτε  για το έτος 2017.

Δήμος ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ: «παγώνει» τα δημοτικά τέλη – Απαλλάσσει τις ευπαθείς ομάδες

-Στην απαλλαγή των ευπαθών κοινωνικά ομάδων από την καταβολή δημοτικών τελών.

-Στη σταδιακή μείωση του δημοτικού φόρου με στόχο να είναι ενιαίος σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και στο επίπεδο του 0,35ευρώ /τ.μ.

Δήμος ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: «Παγώνει» τα δημοτικά τέλη για το 2017

 

Δήμος ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ. «Παγώνουν»  τα δημοτικά τέλη και για το 2017.

Δήμος  ΒΟΛΒΗΣ.

Μηδενικές αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού αποφάσισε και ο δήμος Βόλβης για το 2017

Δήμος ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ. «Πάγωμα» στα δημοτικά τέλη του 2017, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 5 = 40