Να εφαρμοστεί ο νόμος και να απομακρυνθούν οι κάθε είδους επιδειξίες «πατριωτισμού» και βλακείας έξω από τo 1 δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου.

Μαρτίου 14, 2017
Από

Όταν φτάνει κάποιος στο σημείο να διαχωρίζει το κοινωνικό σύνολο σε πατριώτες και μη, όταν φτάνει στο σημείο να μην σέβεται το σύμβολο της σημαίας και να την χρησιμοποιεί για να κάνει ανέξοδη επίδειξη «πατριωτισμού»  κι όταν φτάνει στο σημείο να αυτοαναγορεύεται από μόνος του σε πατριώτη υπονοώντας ότι οι άλλοι δεν είναι,  τότε

πρόκειται ή για απατεώνα ή για φρενοβλαβή.

Την ελληνική σημαία κρατούσαν και οι Γερμανοτσολιάδες συνεργάτες των Γερμανών, όπως και οι Ταγματασφαλίτες, όταν εξολόθρευαν  τους Έλληνες και δολοφονούσαν τους πραγματικούς πατριώτες που αντιστέκονταν στον φασισμό και στους κατακτητές.  Με την ελληνική σημαία προσπαθούσαν να κρύψουν το αμαρτωλό παρελθόν τους οι μαυραγορίτες μεταπολεμικά, φθάνοντας να την κάνουν και κομματικό σύμβολο επιτείνοντας τον διχασμό και τον διαχωρισμό των Ελλήνων.

Μόνο σε κράτη της Αφρικής το πατριωτικό σύμβολο που είναι  η σημαία, χρησιμοποιείται από τους διάφορους φρενοβλαβής δικτατορίσκους ως σύμβολο των κομμάτων τους ή των παρατάξεων τους ή να το πούμε πιο καλά  των συμμοριών τους.

Ο πατριωτισμός λοιπόν δεν μπορεί να είναι υπόθεση συμμοριών που θέλουν να καλύψουν τους ιδιοτελείς  σκοπούς  τους με την σημαία. Που την περιφέρουν από δω και από εκεί ως  πρόσχημα για να δικαιολογούν τα στειλιάρια που κρατούν  στα χέρια  για να τρομοκρατούν τους πολίτες και  να εκτελούν τις βρώμικες δουλειές που τους αναθέτουν.

«Πατριώτες» με βουλγάρικες πινακίδες στα αμάξια τους και έδρα των επιχειρήσεών τους στο Σαντάνσκι  που στερούν  την πατρίδα από σημαντικά έσοδα και που επιδίδονται σε τριγωνικές συναλλαγές για να γλιτώσουν ακόμα πιο σημαντικά ποσά φόρου. Για τέτοιους «πατριώτες» μιλάμε, που πάνε να καλύψουν τις αμαρτίες τους με την ελληνική σημαία.  

Είναι κοινοί  επιδειξίες σαν όλους τους άλλους,  επιδειξίες βλακείας που περιφέρονται έξω από τα σχολεία και συλλαμβάνει κάθε τόσο η αστυνομία  γιατί κάνουν  άσεμνες χειρονομίες κι ασχημονούν  σε μαθητές/ριες και φυσικά θα απομακρυνθούν από τα  σχολεία   με την εφαρμογή  του νόμου για την προστασία των μαθητών.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 1 = 9