Ο Γαβότσης, Μαυρογιαλούρος για τη Ν. Φιλαδέλφεια και όχι μόνο.

Μαρτίου 17, 2017
Από

Μιλάτε ακόμα και με το «Αν», με το «θα» κι «εάν περάσει και εάν δεν περάσει». «Στο χωριό δεν γίνεται τίποτα». Με αυτά τα λίγα και σταράτα λόγια ο κάτοικος από τη Ν. Φιλαδέλφεια δεν δυσκολεύτηκε να αποδείξει ότι ο Γαβότσης είναι ανάξιος της θέσης του δημάρχου που κατέχει.

Μετά από το Ωραιόκαστρο, τη Νεοχωρούδα, τον Πεντάλοφο, ήρθε η σειρά και της Ν. Φιλαδέλφειας που δεν τολμάει να εμφανιστεί ο δήμαρχος μπροστά στους δημότες. Όσο όμως και να κρύβεται,  ήρθαν αυτοί και τον βρήκαν μέσα στο δημαρχείο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Με δικαιολογημένη την αγανάκτηση να ξεχειλίζει, αλλά συγκρατημένος και με εντυπωσιακή ευγένεια ο κάτοικος της Ν. Φιλαδέλφειας ξεσκέπασε την ανικανότητα και την αποτυχία του Γαβότση και του θύμισε τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

«Πως ανέχεστε να ζείτε σε αυτές τις συνθήκες» μας λέγατε όταν είχατε έρθει στο χωριό πριν να γίνετε δήμαρχος. Για να του θυμίσει ότι και τώρα που έγινε δήμαρχος συνεχίζεται η ίδια απαράδεκτη κατάσταση. Με την έλλειψη φωτισμού στους δρόμους, με τα σκουπίδια που δεν μαζεύονται, με τους άθλιους δρόμους που τους αναγκάζουν να  περπατάνε μέσα στις λάσπες και με το νερό που δεν υπάρχει. «Προσπαθούμε να  ζούμε σε  καταστάσεις που υπήρχαν πριν από 50 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι επιπλέον πληρώνουν και τα τέλη για την ΕΡΤ, χωρίς να έχουν τηλεοπτικό σήμα.

Τέλος αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα με το γεφύρι που κάθε χρόνο λόγω των πλημμυρών το χωριό αποκλείεται από τον έξω κόσμο και πέρυσι υπήρξε και ένα νεκρός.

Φυσικά ο λαλίστατος δήμαρχος έχασε τη μιλιά του και η δικαιολογία  που βρήκε να πει, απλά  τον εξέθεσε ακόμα περισσότερο.  Δεν φταίει λέει αυτός για την καθυστέρηση, γιατί για ένα ολόκληρο χρόνο ο φάκελος της γέφυρας είχε αποσταλεί σε υπηρεσία που δεν υπάρχει!!!! Τι άλλο να πει ό άνθρωπος για να αποδείξει ότι δεν νοιάστηκε να πάρει ούτε ένα τηλέφωνο για να μάθει για το που βρίσκεται ο φάκελος;

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 1 = 5