Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις…διαψεύστηκε η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι επικίνδυνοι λόγω της ανικανότητας τους για το Δήμο.

Απριλίου 6, 2017
Από

Ε, λοιπόν έγινε κι αυτό. Δεν γελάμε όμως καθόλου πια. Ο δήμαρχος κος Αστέριος Γαβότσης είχε κάνει απευθείας ανάθεση σε έναν  προμηθευτή και είτε γιατί δεν το θυμόταν,  είτε γιατί έλεγε ψέματα, είτε τέλος πάντων γιατί έχει υπογράψει τόσες πολλές αναθέσεις που  δεν μπορεί  να τις θυμάται όλες, αρνούνταν πεισματικά την καταγγελία του Γ. Παπακωνσταντίνου,  χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα γελοία και ζητώντας επιπλέον από τον Παπακωνσταντίνου να ζητήσει  …συγνώμη.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις,  otroxos αποκάλυψε και δημοσίευσε την απευθείας ανάθεση με την απόφαση του δημάρχου. Κι αντί να ζητήσει ο κος Α. Γαβότσης συγνώμη πρώτα από τον Γ. Παπακωνσταντίνου και ύστερα από όλους τους δημότες γιατί δεν κάνει καλά τη δουλειά του και δεν  ξέρει τι υπογράφει ή δεν ξέρει  τι γίνεται στο Δήμο, διέταξε τη διερεύνηση της καταγγελίας, κατόπιν εορτής και αφού πρώτα εκτέθηκε για άλλη μια φορά.

Ε δεν άντεξε ο κος Καρύδης. «Κοινός συκοφάντης» είπε και πετάχτηκε όρθιος και έφυγε αγανακτισμένος μάλιστα από την αίθουσα!!

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι δύο νυν αντιδήμαρχοι κι ένας πρώην  για όλα αυτά που έκαναν και είπαν  στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που χάρη στις προσπάθειες του άψογου  προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κου Σημαιοφορίδη δεν επικράτησε ο γνωστός  χουλιγκανισμός, όπως γινόταν με τον προηγούμενο πρόεδρο.

Όποιος έχει  στοιχειώδη  αξιοπρέπεια μετά από τέτοια διάψευση παραιτείται.  Γιατί έτσι κι αλλιώς με την καταγγελία του Γ. Παπακωνσταντίνου, αποδείχθηκε απλά ότι  είτε ξέρουν, είτε δεν ξέρουν είναι το ίδιο επικίνδυνοι λόγω αυτής της ανικανότητάς   για το Δήμο.

Να που υπάρχει δράκος τελικά παρά τις διαβεβαιώσεις του κου Καραστερίου περί του αντιθέτου όταν  μαινόμενος έλεγε στο δημοτικό συμβούλιο ότι  «Το παραμύθι δεν έχει πάντα δράκο κε Παπακωνσταντίνου», χτυπώντας μάλιστα δυνατά για άλλη μια φορά τα καημένα τα έδρανα. Κι  έμπλεος αγανάκτησης,  γεμάτος κομπασμό  διαβεβαίωνε  ότι δεν γνώριζε και αναρωτιόταν  «εάν είμαστε σοβαροί». Τώρα είναι ευκαιρία να μας πει ποιος είναι ο σοβαρός.

 Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο έτερος ΠΑΣΟΚος, κος Κοϊτσίδης, εκφωνώντας έναν ατακαδόρικο λόγο, ξεπερασμένων πολιτευτών στα καφενεία των χωριών,  θυμίζοντάς μας το  παλιό καλό αλαζονικό ΠΑΣΟΚ . «Την αξιοπρέπεια μου και την ακεραιότητά μου δεν την διαπραγματεύομαι με κανέναν.  Με κανέναν. Ούτε με τον Θεό τον ίδιο . Πορεύτηκα και θα πορευτώ, κι έτσι κτίζω την πολιτική μου καριέρα, κοιτάζοντας τον κόσμο στα μάτια και λέγοντας πάντα την αλήθεια», με ανοιχτές πόρτες, παράθυρα  και τηλέφωνα, όπως έσπευσε να συμπληρώσει.  Όπως έσπευσε επίσης  να ξεκαθαρίσει μια ημερομηνία. Είμαι αντιδήμαρχος από 22/12 τόνισε δύο φορές και δεν το γνωρίζω το θέμα.

Πάγωσε το χαμόγελο που απαιτούσε από τον Παπακωνσταντίνου να ζητήσει συγνώμη

Όλοι αυτοί όμως ωχριούν μπροστά στον δήμαρχο, ο οποίος με τα  κατά καιρούς λεγόμενα του θριαμβεύει στο youtoube και κάνει πανελλαδική καριέρα στα τηλεοπτικά κανάλια.

Α. Γαβότσης «Εγώ πιστεύω είναι μια ανυπόστατη γελοία καταγγελία και λέω να ζητήσεις συγνώμη σε έναν τέτοιο ιερό χώρο», είπε απευθυνόμενος στον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Εμείς πια δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε τίποτα άλλο. Τα κάνει όλα μόνος του. Απλά παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή μετά την αποκάλυψη της απευθείας ανάθεσης.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                            

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

dimarxos@oraiokastro.gr

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να διερευνηθεί το θέμα της δημόσιας καταγγελίας δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης

ζήτησε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου  

 

Έπειτα από τη δημόσια καταγγελία προμηθευτή του δήμου και δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης σχετικά με εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Πενταλόφου και δεν πληρώθηκαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης ζήτησε το θέμα να διερευνηθεί σε βάθος και διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 × 6 =