«Δια Χειρός Αρέτου» και στο Ωραιόκαστρο από τη Δευτέρα.

Απριλίου 23, 2017
Από

Από τη Δευτέρα 24 Απριλίου αλλάζουν όλα και θα ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε για το γρήγορο φαγητό στο Ωραιόκαστρο.

Ο κος Αρέτος σε ένα διάλειμμα των προετοιμασιών για την λειτουργία του νέου καταστήματος

Ο κος Αρέτος έχει δημιουργήσει ένα  χώρο  εστίασης υψηλής αισθητικής, που συνιστά, γιατί όχι,  ένα κόσμημα για την αγορά του Ωραιοκάστρου.  Το νέο κατάστημα «Δια Χειρός  Αρέτου» συνδυάζει την άμεση εξυπηρέτηση με την άριστη  ποιότητα προϊόντων.

Αναδεικνύει τις αγαπημένες παραδοσιακές και καινούριες ελληνικές γεύσεις και τις συνδυάζει με τις φρέσκες ιδέες και προϊόντα, όπως μας λέει ο κος Αρέτος.

Ο κος Αρέτος βρίσκεται στο χώρο της εστίασης, από το 1998 και μετά από το κατάστημά του στο Κορδελιό και από ένα πέρασμα από την Ηλιούπολη, ήρθε και στο Ωραιόκαστρο.  Από τότε το όνομα «Αρέτος» καθιερώθηκε ως εγγύηση της γευστικής απόλαυσης και της ποιότητας στο γρήγορο φαγητό.

Αυτήν την γευστική απόλαυση και την ποιότητα θα έχουν την δυνατότητα να βρουν  οι Ωραιοκαστρίτες  στο νέο κατάστημα «Δια Χειρός  Αρέτου» στο Ωραιόκαστρο που ξεχωρίζει στην Λ. Δημοκρατίας με Β. Γεωργίου, απέναντι από την Πειραιώς.

Κι όπως μας λέει ο κος Αρέτος με την εμπειρία που υπάρχει φρόντισαν και την παραμικρή λεπτομέρεια στο νέο μαγαζί, ώστε να εξασφαλίζεται ο απαιτούμενος  σεβασμός  στους πελάτες.  Για αυτό μας τονίζει ο κος Αρέτος το κατάστημα διαθέτει έναν μικρό παιδότοπο και ξεχωριστές τουαλέτες παιδιών και ενηλίκων, καθώς και για  άτομα με κινητικές δυσκολίες για τα οποία μερίμνησε και για την προσβασιμότητα τους.

Το πλούσιο μενού μας με τα ολόφρεσκα υλικά και με το μεράκι μας  και μάλιστα σε ασυναγώνιστες τιμές, σίγουρα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό, μας διαβεβαιώνει  ο κος Αρέτος.

Δεν μένει πια να αποδειχθεί στην πράξη  από τη Δευτέρα το μεσημέρι που το νέο κατάστημα «Δια Χειρός  Αρέτου» ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό. Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αφού έρχεται να ενισχύσει την αγορά του Ωραιοκάστρου, διευρύνοντας τις επιλογές της για τους καταναλωτές, σε μια δύσκολη για όλους εποχή. 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 1 = 7