Έγιναν τα έργα στην Λ. Δημοκρατίας που τόσο αναστάτωση προκάλεσαν. Πολύ φασαρία και γέλιο για το τίποτα.

Μαΐου 8, 2017
Από

Στη φώτο τα μεγάλα έργα που άλλαξαν την εικόνα του κέντρου του Ωραιοκάστρου, υπό την επίβλεψη του ίδιου του δημάρχου που και για αυτό ίσως εμφανίστηκε στο Ωραιόκαστρο.

Όλα κι όλα τα έργα ήταν μια φτυαριά άμμο και επανατοποθέτηση κυβόλιθων σε δύο –τρία σημεία  στο οδόστρωμα, καθώς και λίγη πίσσα  σε μια λακκούβα στη συμβολή της Λ. Δημοκρατίας με Κομνηνών.

Τα έργα, επειδή κρίθηκαν πολύ σημαντικά και κρίσιμα  πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του ίδιου του δημάρχου, που παράτησε τα γεννητούρια και  συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λητής παρακολουθούσαν αυστηρά την εκτέλεση των εργασιών. Στη  συνέχεια για να ξεκουραστούν, ξαπόστασαν και  τσίμπησαν  κάτι πρόχειρο από την παρακείμενο γυράδικο. 

Τα κλαδιά παραμένουν πάνω στο πεζοδρόμιο και μέχρι το δρόμο πάνω από ένα μήνα στην οδό Θεσσαλονίκης.

Οι δε δημότες που περνούσαν  κοιτούσαν απορημένοι είναι αλήθεια αυτά τα έργα.  Γιατί τόσο αυτοί, όσο  κι όλος ο πλανήτης,  μπορούμε, να πούμε ότι απογοητεύτηκαν,  αφού  με την ανακοίνωση του δημοτικής αρχής που  εξήγγειλε τα έργα και το κλείσιμο της Λ. Δημοκρατίας  περίμεναν όλοι  κάτι πιο extreme.

Πέρα από την πλάκα όμως το  σίγουρο  είναι ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου δίνει την όψη  ενός  εγκαταλελειμμένου  δήμου. Η δημοτική αρχή εδώ και  μήνες είναι ανίκανη να μαζέψει ακόμα και τα κλαδιά που παραμένουν στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, εγκυμονώντας τεράστιους κινδύνους, γιατί απλά δήμαρχος κι αντιδήμαρχος καθαριότητας αντάμα, διέλυσαν την υπηρεσία καθαριότητας.

Αναποδογυρισμένοι κάδοι με τα σκουπίδια σκορπισμένα στο πάρκο Ολυμπιάδος της Παιδόπολης στην οδό Στεφανίδη.

 Έτσι και η  αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται με μεγάλες καθυστερήσεις και με βρόμικους κάδους.  Οι παιδικές χαρές είναι παρατημένες κι απλά δεν υπάρχουν. Η δε συντήρηση των σχολείων δεν γίνεται.  Κι εάν αρχίσουμε να  απαριθμούμε όλα τα προβλήματα, όλες τις ανεκτέλεστες κι αχρείαστες μελέτες και όλες τις απευθείας αναθέσεις, δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Ξέχειλη κάδοι και στο βουνό, έτοιμη να αποτελέσουν το εύφλεκτο υλικό για τις επικίνδυνες μέρες του καλοκαιριού για φωτιά

Πέρασαν δήμαρχοι και δήμαρχοι από το Ωραιόκαστρο.  Πέρασαν ένα σωρό περιπτωσάρες, αλλά και άξιοι  δήμαρχοι, αλλά σαν την σημερινή δημοτική αρχή δεν πέρασε κανένας, όσον αφορά την αδεξιότητα και την αδαημοσύνη σε συνδυασμό με  την ανικανότητα και ….τις απευθείας αναθέσεις.

Αυτή η κατάσταση όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάποιος πρέπει να μας βοηθήσει εδώ στο Ωραιόκαστρο, ίσως ακόμα να χρειαστεί να παρέμβει και …η διεθνής κοινότητα όπως στη Συρία, γιατί κινδυνεύουμε, κινδυνεύουμε  να πεθάνουμε αβοήθητοι …από το πολύ γέλιο με  αυτά τα απίστευτα καμώματα της διοίκησης Γαβότση, που  δεν την παίρνει πια κανένας στα σοβαρά.  Άς είναι καλά οι άνθρωποι.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 × 1 =