«Πληρώνουμε νερό που είναι μόνο για το καζανάκι και μας κάνει και ζημιά» , στο Δρυμό και στη Μυγδονία!

Μαΐου 26, 2017
Από

Αυτό δήλωσε αγανακτισμένος ο Δημήτρης Πόντικας, κάτοικος Δρυμού, που έβαλε για πολλοστή φορά το θέμα της ακαταλληλότητας  του νερού στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει την φράση του και τον διέκοψε αμέσως ο δήμαρχος, για να ανακοινώσει ότι το 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την κατάργηση της έκπτωσης 20% στους λογαριασμούς του νερού στη Μυγδονία αποσύρεται!!

Αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά και με αυτές τις κινήσεις πανικού, το αλαλούμ, την ελαφρότητα  και τη σύγχυση  της διοίκησης Γαβότση. Που έντρομη από την πορεία των μαθητών στο Δρυμό για το νερό και την μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε,  απέσυρε την τελευταία στιγμή την κατάργηση της έκπτωσης, φοβούμενη την αγανάκτηση του κόσμου.

Ο Δημήτρης Πόντικας τόνισε μεταξύ άλλων, ότι εκτός από τα νιτρικά, που κάνει ακατάλληλο το νερό προς πόση, υπάρχουν  και  κατασκευαστικά λάθη στη δεξαμενή , όπου η παροχή εξόδου του νερού για το δίκτυο είναι σχεδόν στον πυθμένα της δεξαμενής, με αποτέλεσμα να διοχετεύονται στο δίκτυο λάσπες,  χώματα και άλλα φερτά υλικά  που καταστρέφουν τις διάφορες οικιακές συσκευές. Αναφέρθηκε επίσης στο άδικο  της χρέωσης κατά  80%, αφού είναι ακατάλληλο και κάνει μόνο για το καζανάκι. Και αυτή η  χρέωση του  80% είναι υπερβολή, τόνισε, «όχι που θέλετε να καταργήσετε και την έκπτωση του 20%».

Μετά και από την παρέμβαση του Δ. Πόντικα και φοβούμενος ο Γαβότσης την κατακραυγή των κατοίκων της Μυγδονίας φανερά εκνευρισμένος απόσυρε στην κυριολεξία στο παρα πέντε το 5ο θέμα με το οποίο ήθελε να κατάργηση την έκπτωση του 20%.

Το συμπέρασμα είναι ότι μόνο με κινητοποιήσεις θα λυθεί το πρόβλημα του νερού στη Μυγδονία και θα αναγκαστεί η διοίκηση να κλείσει την «αμαρτωλή»   Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης που βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών  και να συνδεθεί  με την ΕΥΑΘ.

Για τα δε παραμύθια που λέει ο Γαβότσης, ότι τάχα θα πληρώσουν ακριβά οι κάτοικοι το νερό από την ΕΥΑΘ, ας του πει κάποιος ότι πληρώνουν ήδη ακριβά την ακαταλληλότητα του νερού με την αγορά των εμφιαλωμένων, κάτι που δεν καταλαβαίνει ο Γαβότσης γιατί  στο σπίτι του στην Καλαμαρία πίνει νερό της ΕΥΑΘ, από τη βρύση.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    2 × = 16