Με πετρέλαιο από το στρατό κινούνται τα οχήματα του δήμου Ωραιοκάστρου!!! Προσοχή δεν είναι πλάκα.

Μαΐου 26, 2017
Από

Αυτό αποκαλύφθηκε και παραδέχθηκε ο δήμαρχος Γαβότσης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Πέμπτης, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο την πλήρη διάλυση που επέφερε η ανικανότητα της διοίκησης του στο Δήμο.

Είναι ο μόνος δήμος σε όλη την Ελλάδα που αδυνατεί να συντηρήσει τα απορριμματοφόρα του, παρά τις χιλιάδες ευρώ, πάνω από  300.000 ευρώ που υποτίθεται ότι διατέθηκαν για αυτό τον σκοπό. Έτσι από τις αρχές του 2017 αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την αποκομιδή των απορριμμάτων και απευθύνθηκε  σε άλλους δήμους, προκειμένου να διαθέσουν τα απορριμματοφόρα τους για την  αποκομιδή. Μετά από πολύ παρακαλετό μας   «λυπήθηκαν» οι δήμοι Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Κορδελιού- Ευόσμου και προκειμένου να μην μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους έστειλαν τα δικά τους απορριμματοφόρα.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο στρατό!!  Ο  δήμος Ωραιοκάστρου, έμεινε εκτός από τα απορριμματοφόρα και από καύσιμα, γιατί άφησε απλήρωτους προφανώς τους  προμηθευτές. Σε μια ύστατη κι απεγνωσμένη προσπάθεια απευθύνθηκε λοιπόν και  στο στρατό!!!

 Ο  Καμμένος, ανταποκρίθηκε και ανέλαβε να προμηθεύσει το Δήμο με καύσιμα, ώστε να κινηθούν τα οχήματά του. Έτσι κάθε μέρα τον τελευταίο μήνα στρατιωτικά φορτηγά μεταφέρουν βαρέλια με πετρέλαιο στο μηχανοστάσιο του Δήμου, προκειμένου με μπιντονάκια να εφοδιαστούν τα οχήματά του με καύσιμα.

Βοήθα Παναγιά και μη χειρότερα, θα πούνε πολλοί δημότες,  που μπορεί  μέχρι τώρα να διασκέδαζαν με την ανικανότητα της διοίκησης Γαβότση, αλλά από τώρα και πέρα σίγουρα θα  τους τρομάζει.

Πάντως εάν συνεχίσει  με αυτό το ρυθμό, η επόμενη κίνηση του Γαβότση θα είναι να παραδώσει τη διοίκηση του Δήμου σε κανένα συνταγματάρχη.        

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 − = 0