• .
  • .
  • .

Επιτέλους κατάλαβαν ότι ήρθε το καλοκαίρι! Άρχισαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Θερινή δημιουργική απασχόληση»

Ιουνίου 14, 2017
Από

Όταν σε άλλους δήμους, όπως της Νεάπολης- Συκεών, θα αρχίζουν τα τμήματα της  θερινής δημιουργικής απασχόλησης  από τις 16 Ιουνίου, την επόμενη μέρα δηλαδή που θα κλείσουν τα σχολεία, στο δήμο Ωραιοκάστρου θα αρχίσουν οι εγγραφές!!!

Ούτε ότι ήρθε το καλοκαίρι δεν πήραν χαμπάρι τα σαΐνια  της διοίκησης Γαβότση. Έτσι αφήνουν τους εργαζόμενους γονείς ξεκρέμαστους, αφού  όπως ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης θα αρχίσει από τον Ιούλιο!!!!

Πιστεύουμε ότι θα είναι ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που είναι ανίκανος να «τρέξει» ένα πάγιο πρόγραμμα, όπως είναι αυτό της θερινής απασχόλησης.  Έτσι αντί να κάνει τις εγγραφές έγκαιρα, ο δήμος Νεάπολης- Συκεών τις έκανε από την Πέμπτη 1 Ιουνίου έως και Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και για αυτό το αρχίζει από τις 16 Ιουνίου, ο δήμος Ωραιοκάστρου καλεί τώρα τους γονείς να κάνουν αιτήσεις….

 »Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017 ενώ το ωράριο της θερινής απασχόλησης θα είναι 07:00-16:00. Οι ώρες προσέλευσης είναι 07:00-08:00 ενώ στις 08:00 η πόρτα θα κλειδώνει για λόγους ασφάλειας. Η ώρα αναχώρησης έχει οριστεί από 14:00–15:55.

 Δικαιολογητικά

 1 ) Για τη μόνιμη κατοικία απόδειξη ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Ε1

 2 ) Βεβαίωση εργασίας της μητέρας και του πατέρα,

 3 ) Φωτοαντίγραφο από το βιβλιάριο υγείας του μαθητή – τριας (η πρώτη σελίδα με τα στοιχεία του μαθητή – τριας, και η σελίδα με τα εμβόλια).

 Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο γραφείο παιδείας (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου) από σήμερα, 14/06/2017 έως και τις 21/06/2017.

 Ο κατάλογος των σχολείων στα οποία θα διεξαχθεί το πρόγραμμα θα προκύψει από τον αριθμό των αιτήσεων ανά Δημοτική Ενότητα.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό νούμερο 2313304075, από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

 

Ακολουθεί η αίτηση:

 

ΑΡ.ΠΡΩΤ…………………..

                                                                                    ΗΜΕΡΟΜ………………….

                                                                                    ΑΡ.ΦΑΚ……………………

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΟΝΕΑ                                 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ……………………………    Σας παρακαλώ όπως  δεχθείτε την αίτηση                       ΟΝΟΜΑ……………………………….    μου στο πρόγραμμα  «Απασχόλησης των                        ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ…………………………..    μαθητών κατά τη θερινή περίοδο»………    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ………………………….      …………………………………………..

ΠΕΡΙΟΧΗ……………………………..     ΟΝΟΜ/ΝΟ ΠΑΙΔΙΟΥ:………………….

ΤΗΛ……………………………………     .………………………………………….

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ………………………….     ..……………………….………………….

ΣΧΟΛΕΙΟ………………………………   ΗΛΙΚΙΑ:

ΩΡΑ  ΑΦΙΞΗΣ………………………………………………………………………..

ΩΡΑ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ….…………………………………………………………….

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ………………………………………………………… ΑΠΟ:………………………………………………………………………………….. ΕΩΣ:…………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………….………………………………………………………………………………………………………………………………………….…………………………………………

                                                                                     Ο/Η ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ

 

 

ΩΡΑΟΚΑΣΤΡΟ ……/06/2017

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    4 × = 28