• .
  • .
  • .

Η Δημοτική επιτροπή Ισότητας φύλων Ωραιοκάστρου για τη Γιορτή του Πατέρα.

Ιουνίου 18, 2017
Από

Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Ωραιοκάστρου κ. Γεράκη Βικτωρία και ο πατήρ Εμμανουήλ Κοντάκης  εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου, πραγματοποίησαν συμβολική επίσκεψη σε ασθενείς πατεράδες του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Σε σχετικό δελτίο τύπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Η επίσκεψη έγινε στην Β’ Ουρολογική Α.Π.Θ και στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, σε 60 ασθενείς πατεράδες, και σε άριστη συνεργασία με τις προϊσταμένες και το νοσηλευτικό προσωπικό μοιράστηκαν προσευχητάρια, σταυρουδάκια και εικονίτσες από τον Μητροπολίτη καθώς  λουλούδια και βιβλία χορηγία του φυτώριου “Garden art” στη συμμαχική Ωραιοκάστρου και των βιβλιοπωλείων «Μαλλιάρης Παιδεία», αντίστοιχα.

Η επίσκεψη άφησε έκπληκτους τους ασθενείς οι οποίοι πλημμυρισμένοι από όμορφα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης αγκάλιασαν την δράση!

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα που χαιρέτησε την δράση, τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» κ Βασίλη Παπά για την έγκριση εισόδου, για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, το υπαλληλικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, τους χορηγούς και όλους τους ασθενείς που μας δέχτηκαν με χαρά και τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και χρόνια πολλά!

                                                             Η Πρόεδρος

                                      Γεράκη Βικτωρία

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 × = 9