Εγκαίνια παιδικής χαράς και στο Μελισσοχώρι!!! Τα εγκαίνια της κατάντιας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ιουνίου 20, 2017
Από

 Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς στο Ωραιόκαστρο, κάτοικοι στο Μελισσοχώρι έκαναν τα δικά τους εγκαίνια -παρωδία στην εγκαταλειμμένη και επικίνδυνη παιδική χαρά της Αγ. Παρασκευής. Τα εγκαίνια της κατάντιας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Εξάλλου το να κάνεις εγκαίνια το μόνο που χρειάζεται είναι μια κορδέλα και ένα ψαλίδι. Αυτό έκαναν και οι αγανακτισμένοι κάτοικοι, που πραγματοποίησαν με ευφάνταστο τρόπο και εξίσου  τεράστια επιτυχία τα δικά τους εγκαίνια στην εγκατάλειψη και την τριτοκοσμική εποχή που τους καταδίκασε η διοίκηση Γαβότση.

Έβαλαν μια κορδέλα – κουρελού στην είσοδο, κάποιος έφερε ένα ψαλίδι, ένας άλλος μουρμούρισε κάτι αναθέματα για τη διοίκηση του Δήμου και τα εγκαίνια στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Σκοπός τους η ανάδειξη της απαράδεκτης κατάστασης που κάνει όλους όσους τη βλέπουν και τη ζουν, να νοιώθουν ντροπή, γιατί ακόμα και στο Κογκό δεν υπάρχουν τέτοιες παιδικές χαρές. 

Ντροπή εκτός από τη διοίκηση Γαβότση, που αποκομμένη από την πραγματικότητα και τη  ζωή των κατοίκων του Δήμου, συνεχίζει να ζει στον κόσμο της, μακριά από τις ανάγκες των παιδιών και του Δήμου.

Στον κόσμο  της ανικανότητας της  και της αδιαφορίας της.  

φώτο από f/b Nikos Aggis
Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 3 = 15