• .
  • .
  • .

Γενέθλια για την Roma Pizza Ωραιοκάστρου.

Ιουνίου 27, 2017
Από

Τετάρτη 28 Ιουνίου σε μια ξεχωριστή βραδιά θα γιορτάσει  τα έκτα  γενέθλια η  γνωστή Roma pizza Ωραιοκάστρου που βρίσκεται στην συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με  Κονταξοπούλου και κατέχει τις πρώτες θέσεις στις γαστριμαργικές προτιμήσεις των Ωραιοκαστριτών  και όχι μόνον.

Γενέθλια με μουσικές, δώρα και εκπλήξεις στη «Roma pizza Ωραιοκάστρου, που είναι «το σημείο εκείνο που συναντιέται το δροσερό αεράκι με την άνεση, τα χρώματα των φυτών με εκείνα του ουρανού και η Pizza με τον …μάστορα της!!».

Οι  βραδιές  κυλούν  πολύ ευχάριστα στο σαλόνι, αλλά και στο  γνωστό μπαλκόνι της Roma  με τον Δημήτρη που συνδυάζει μοναδικά την ευγένεια με την οικειότητα και την φιλικότητα με την εξυπηρέτηση.

Έξι χρόνια η Roma pizza Ωραιοκάστρου έγινε η κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν να απολαύσουν θεσπέσιες γεύσεις  με ηρεμία και …ποιητική διάθεση στο μπαλκόνι,  αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν την ένταση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά και για αυτούς που  θέλουν να  γιορτάσουν σημαντικές προσωπικές στιγμές με ξεχωριστά εορταστικά μενού.

Για τις μουσικές της ξεχωριστής  βραδιάς θα φροντίσει ο Dj_Sofos, ενώ θα υπάρχουν και ιδιαίτερα δώρα για τον τυχερό της βραδιάς που θα κερδίσει ένα  Tablet και ένα ακόμη δώρο έκπληξη….

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 8 = 11