Πολίτης προς Γαβότση: «Δεν έχετε τη χαρά και την τύχη να ζείτε στο Ωραιόκαστρο κε δήμαρχε».

Οκτωβρίου 6, 2017
Από

Ο Χ. Πανίδης είναι πολίτης του δήμου Ωραιοκάστρου και το βράδυ της Παρασκευής ως πολίτης παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να θέσει στη διοίκηση ορισμένα ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα όταν πήρε το λόγο  έθεσε τα εξής τρία θέματα. Το τεράστιο θέμα με την καθαριότητα και τους βρώμικους κάδους στους δρόμους του Ωραιοκάστρου,  το μεγάλο θέμα  με τα αδέσποτα που λόγω έλλειψης περίθαλψης και προγράμματος στειρώσεων από τη διοίκηση του δήμου πολλαπλασιάζονται μαζί με τα προβλήματα και το θέμα της κυκλοφορίας των οχημάτων στον εσωτερικό δρόμο του ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟΥ , που παρά την μπάρα συνεχίζεται  εγκυμονώντας  κινδύνους για την ασφάλεια των  παιδιών.

Η αντίδραση της διοίκησης δια του αρμόδιου αντιδημάρχου και του δημάρχου, ήταν για άλλη μια φορά δηλωτική του ήθους  και της έλλειψης κάθε ευπρέπειας,  απέναντι σε πολίτες. Είσαι ψεύτης μούγκρισε, μεταξύ άλλων ακατάληπτων, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας, ενώ ο κος Γαβότσης αμφισβήτησε και χαρακτήρισε «υποβολιμαία» τα λεγόμενά του.

Ο   Χ. Πανίδης όμως επιφύλασσε το καλύτερο για το τέλος. Από τον μεν αντιδήμαρχο ζήτησε να ανακαλέσει το «ψεύτης», όπως και έγινε και για το δήμαρχο είπε την ατάκα που λένε  όλοι στο Ωραιόκαστρο:

«Δεν έχετε τη χαρά και την τύχη να ζείτε στο Ωραιόκαστρο κε δήμαρχε, ώστε να περπατήσετε μαζί μου και να τα δείτε όλα αυτά που σας λέω και να μην  τα αμφισβητείτε» .      

«Δυστυχώς τους ψήφισα». 

Και για να σταματήσει να  βλέπει «υποκινούμενους» παντού  ο κος Γαβότσης, ο κος Πανίδης έσπευσε να δηλώσει ότι δυστυχώς στις εκλογές «τους ψήφισα».

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    2 + = 11