ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ--ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
 • .
 • .
 • .

Τον γλέντησε …κρητικά τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου.

Οκτωβρίου 9, 2017
Από

Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Έτσι γέμισε από κόσμο, κρητική μουσική και καλή διάθεση η αίθουσα του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου «Ερωτόκριτος» το απόγευμα της Κυριακής, στην εκδήλωση που έγινε για τον Αγιασμό της νέας χρονιάς.

 Ο κρητικός πάτερ –Σωφρόνιος τέλεσε τον Αγιασμό και η  πρόεδρος Εμμανουέλα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε με λίγα λόγια στους στόχους της νέας χρονιάς. Για μια πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα, με παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικές παραστάσεις, αιμοδοσίες  και φυσικά γλέντια κρητικά και χορό, πολύ χορό και όποιος αντέξει.

Ο Σύλλογος Κρητών πατάει πια γερά στα πόδια του και είναι σε θέση με την νέα διοίκησή του  να αισιοδοξεί,  αφού κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκαταστήσει την αξιοπιστία και την αίγλη  του συλλόγου και να συσπειρώσει μέλη και φίλους.

Μικροί και μεγάλοι που κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης, αφού τίμησαν τον ωραίο μπουφέ με τα  κρητικά εδέσματα, υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής και φυσικά με τη συνοδεία της  ρακής  δεν άργησαν να έρθουν στο κέφι. Από εκεί και πέρα  οι παρευρισκόμενοι έσυραν γρήγορα το χορό και στήθηκε ένα κρητικό γλέντι που τα είχε όλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με τον δημοτικό σύμβουλο  Βαγγέλη Καταρντζή, καθώς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο κρητικός Δάκης Μανουσάκης και η συγγραφέας κα Εύα Καραμάνου.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  8 × 5 =