Ο αέρας στο Ωραιόκαστρο μυρίζει θάνατο για τα αδέσποτα και μη. Ανοιχτή δημόσια συζήτηση για τα αδέσποτα. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Νοεμβρίου 1, 2017
Από

Αυτό είναι ένα από τα τρία κουταβάκια που διασώθηκαν από τα περίπου τριάντα που υπήρχαν στην περιοχή. Τα κτήνη που εξολόθρευσαν αυτά τα αθώα ζωάκια θα πληρώσουν.

Αφού η διοίκηση του Δήμου δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της όπως ορίζει ο Ν. 4039/ και οι άλλες διατάξεις για τα  αδέσποτα  και μετά από τη συστηματική εξολόθρευση περίπου 27 κουταβιών από φόλες ο Φιλοζωικός διοργανώνει μια δημόσια συζήτηση. Μια συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τη διαχείριση των αδέσποτων και στην οποία καλέστηκαν όλες οι παρατάξεις του Δήμου, ώστε  να επιτευχθεί η αρμονική συνύπαρξη των αδέσποτων στις γειτονιές με τους κατοίκους.    Το θέμα  λοιπόν αφορά κι όλους τους κατοίκους, φιλόζωους και μη.

Η  εξολόθρευση  με τον πιο  φρικτό θάνατο,  της δηλητηρίασης αθώων κουταβιών επειδή οι αρμόδιοι δεν  κάνουν στειρώσεις, αποτελεί  ντροπή για όλο το Ωραιόκαστρο.  Και παρόλα αυτά ο Δήμος δεν βρήκε δύο λόγια για να καταδικάσει και και να  καταγγείλει το ντροπιαστικό και εγκληματικός γεγονός με ανακοίνωσή του, όπως κάνουν άλλοι Δήμοι.   Η σιωπή είναι συνενοχή και οι υπεύθυνοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους,  για να σταματήσει αυτό το αίσχος, στη συζήτηση με ανοιχτά χαρτιά που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ώρα 20:00 στην αίθουσα «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» στο Παλαιόκαστρο. 

 

Να θυμίσουμε ότι  ο Φιλοζωικός  ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση κι επικήρυξε με 3.000 ευρώ τους δράστες, για οποιαδήποτε πληροφορία οδηγήσει στη σύλληψη τους. 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 7 = 1