«Ο κ. Γαβότσης στον απολογισμό του έχει μια μεγάλη ευκαιρία. Να ζητήσει συγνώμη» Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου.

Νοεμβρίου 4, 2017
Από

 

«Ο δήμαρχος ξεφτιλίζει και αυτή τη κορυφαία διαδικασία του Απολογισμού».

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής πραγματοποιεί αυτή την Κυριακή ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης. Μία διαδικασία που ξεκινάει με τον χειρότερο τρόπο, αφού για λόγους που οφείλει να τους εξηγήσει, την κλείνει στους μικρούς τοίχους της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου. Μία διαδικασία που θα έπρεπε να γίνει σε κάποιο δημόσιο κτήριο, όπου θα είναι εύκολη και άνετη η πρόσβαση του περισσότερου δυνατού κόσμου, καθώς αυτό είναι και το βασικό ζητούμενο. Όμως αυτός ο δήμαρχος ξεφτιλίζει και αυτή τη κορυφαία διαδικασία.

Γνωρίζοντας, ότι το έργο του είναι μηδαμινό, αλλά και γιατί φοβάται, πως θα θερίσει ότι ο ίδιος έσπειρε. Δηλαδή τις διχαστικές λογικές, τα χαϊδολογήματα σε ρατσιστικές πρακτικές και την απόλυτη ισοπέδωση του δήμου Ωραιοκάστρου, που πλέον είναι γνωστός ανά το πανελλήνιο ως ο δήμος τους μίσους. Αυτά έκανε, αυτά τον περίμεναν στον απολογισμό του και για αυτό τον κλείνει σε 4 τοίχους.

«Θα απολογηθεί ο κ. Γαβότσης για τα δεκάδες δηλητηριασμένα αδέσποτα ζώα;»

Αλλά και επί της ουσίας για ποιόν απολογισμό μιλάμε. Για αυτόν που στο κεφάλαιο της πολιτικής προστασία αφιερώνει 67 λέξεις; Αυτόν που για την τοπική οικονομία- απασχόληση μας ενημερώνει για το πόσες άδειες καταστημάτων δόθηκαν; Μήπως για τον απολογισμό των άπλυτων κάδων και των κατεστραμμένων απορριμματοφόρων;

Για πάρκα που είναι μέσα στα αγριόχορτα και τις ακριβοπληρωμένες παιδικές χαρές της ντροπής και της αδιαφορίας που δε διαθέτουν ούτε ένα παιχνίδι για τα ΑΜΕΑ;

Για πάρκα που είναι μέσα στα αγριόχορτα και τις ακριβοπληρωμένες παιδικές χαρές της ντροπής και της αδιαφορίας που δε διαθέτουν ούτε ένα παιχνίδι για τα ΑΜΕΑ; Θα απολογηθεί ο κ. Γαβότσης για τα δεκάδες δηλητηριασμένα αδέσποτα ζώα; Μήπως θα μιλήσει για το οδικό δίκτυο που είναι από τα πλέον επικίνδυνα στην χώρα και δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση ουσίας; Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο. Από αυτά που αποδεικνύουν την κουτοπονηριά αυτής της διοίκησης, που νομίζει ότι απευθύνετε σε ιθαγενείς.

Μιλάει λοιπόν για πρωτιά του δήμου Ωραιοκάστρου για τη διάβαση που δημιουργήθηκε για τους τυφλούς μαθητές. Βέβαια με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρίσκει κάποιος, δεκάδες τέτοιες διαβάσεις στους δήμους της Θεσσαλονίκης. Ως εκεί φτάνει η πολιτική ανοησία τους και ως εκεί φτάνει το πολιτικό ήθος τους. Ο κ. Γαβότσης στον απολογισμό του έχει μια μεγάλη ευκαιρία.

 

 

Να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί ο δήμος Ωραιοκάστρου εξαιτίας της διοίκηση του. 

Να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί ο δήμος Ωραιοκάστρου εξαιτίας της διοίκηση του. Η «καριέρα» του, ως δήμαρχος, τελείωσε αποτελώντας το χειρότερο δυνατό παράδειγμα.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 × 1 =