Ομολογία αποτυχίας της δημοτικής αρχής του δήμου Ωραιοκάστρου, η αντικατάσταση του αντιδημάρχου Ιωσηφίδη.

Νοεμβρίου 14, 2017
Από

Το αναμενόμενο διαζύγιο ενός αποτυχημένου αντιδημάρχου με μια αποτυχημένη δημοτική αρχή.

Από τις λίγες φώτο που ο πρώην αντιδήμαρχος πιάστηκε χωρίς τσιγάρο στο στόμα . Τώρα που θα χρειαστεί να εξηγεί γιατί αντικαταστήθηκε θα ανάψει ένα.

Η  αντικατάσταση του αντιδημάρχου αποτελεί αυτονόητη ομολογία αποτυχίας της δημοτικής αρχής στον τομέα της Καθαριότητας του πράσινου και της διαχείρισης των αδέσποτων και του μπάχαλου που επικρατεί γενικότερα.  

Τα μηνύματα προϋπήρχαν εδώ και καιρό κι απλά ήταν θέμα χρόνου ώστε  το διαζύγιο της αποτυχημένης δημοτικής αρχής με τον αποτυχημένο αντιδήμαρχο να βγει  συναινετικό. Και βεβαίως για  να υπάρξει το μικρότερο δυνατό πολιτικό κόστος για την παράταξη του δημάρχου, η οποία και μετά από την παραίτηση της Β. Γεράκης έχει μπει για τα καλά σε διαδικασία διάλυσης.

Μετά από τη διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου, φυσικό επακόλουθο είναι και η διάλυση της παράταξης, αφού κανένας δεν θα θέλει να υποστεί  το κόστος.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Ένα από τα νεκρά κουταβάκια

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μετά τους βρώμικους και ξέχειλους κάδους με τη διάλυση της υπηρεσίας καθαριότητας και τα κλαδιά ακόμα στους δρόμους, μετά τις καμένες λάμπες που δεν μπορούν να αλλάξουν και μετά από τα παιχνίδια με τους τάφους στο νεκροταφείο, ήταν  η αποτυχημένη διαχείριση των αδέσποτων, με αποτέλεσμα τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό τους, που προκάλεσε και τη μαζική δολοφονία 25 περίπου κουταβιών .

Ο χορός του Ζαλόγγου στο δημαρχείο!

Ο ορισμός λοιπόν  του νέου αντιδημάρχου έρχεται να επιβεβαιώσει τις παραπάνω διαπιστώσεις και να επιβεβαιώσει επιπλέον το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο  έχει περιέλθει  ο δήμαρχος, που δεν βρίσκει πια πρόθυμους να θυσιαστούν στο χορό του Ζαλόγγου που έχει στηθεί  στο δήμο και ανακυκλώνει τα

ίδια φθαρμένα πρόσωπα.

 

Για αυτές τις τριτοκοσμικές υπηρεσίες καθαριότητας που προσφέρει ο δήμος Ωραιοκάστρου αύξησε τα δημοτικά τέλη 33,3 %

Όνειρα θερινής  νυκτός.

Επίσης με τον ορισμό και του νέου εντεταλμένου για το εργοτάξιο του δήμου, έρχεται να επιβεβαιώσει το  «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα» στην οδό Αεροδρομίου στο εργοτάξιο, όπου το οργανωτικό και οικονομικό συμμάζεμα της διεύθυνσης Καθαριότητας φαντάζει όνειρο θερινής  νυκτός.

Ένα από τα όνειρα επίσης του κου Γαβότση είναι και οι επόμενες εκλογές. Για τις οποίες, είναι η αλήθεια,  εκδηλώνει  ένα υπερβολικό θα λέγαμε άγχος με το  να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος. Το ερώτημα όμως δεν είναι εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, αλλά εάν θα καταφέρει  να τελειώσει τη θητεία του μέχρι να γίνουν αυτές. 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    4 + 8 =