Ούτε στο χωριό του δημάρχου δεν τον εμπιστεύονται. Το 90% δεν πιστεύει ότι θα λυθεί το πρόβλημα του νερού στη Μυγδονία!!!

Δεκεμβρίου 6, 2017
Από

Σε πρωταθλητή της αναξιοπιστίας, ανέδειξαν οι συγχωριανοί του στη Λητή τον δήμαρχο κο Γαβότση για το θέμα του νερού. Στο άτυπο γκάλοπ  που έγινε από το litinews.blogspot.gr, το 90%  ψήφισαν ότι δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα και μόνο το 10% θεωρεί ότι θα δοθεί λύση από αυτή τη διοίκηση μέχρι το τέλος της θητείας της.

 Ο  κος Γαβότσης οκτώ χρόνια σαν δήμαρχος Μυγδονίας δεν έλυσε το πρόβλημα, σαν αντιπολίτευση στην προηγούμενη διοίκηση Σαραμάντου ασκούσε αυστηρή κριτική και σαν υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου υπόσχονταν ότι εάν εκλεγεί δήμαρχος θα το λύσει αμέσως από τους πρώτους μήνες  της θητείας του, αλλιώς θα παραιτηθεί. 

Φυσικά δεν έγινε τίποτα από αυτά. Μπαίνουμε πια στον τελευταίο χρόνο της θητείας του και αρχές Νοεμβρίου του 2017 σαν διοίκηση ο κος Γαβότσης έβγαλε ένα δελτίο τύπου στο οποίο έλεγε ότι απλά ευελπιστεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λυθεί το πρόβλημα του νερού.

Στο μεταξύ έγινε το γκάλοπ, τέλη Νοεμβρίου έως αρχές Δεκεμβρίου, με το οποίο οι συγχωριανοί του φαίνεται ότι δεν ευελπιστούν τίποτα από αυτόν, τουλάχιστον για το θέμα του νερού.  

Παραθέτουμε την ανάρτηση από το

http://litinews.blogspot.gr/…/anamenomeno-to-apotelesma-gia…

 

Αναμενόμενο ( ; ) το αποτέλεσμα του γκάλοπ για το νερό της Μυγδονίας

Με μεγάλη διαφορά υπερίσχυσε η μία πλευρά της άλλης στο άτυπο γκάλοπ για το νερό της Μυγδονίας. Στην ερώτηση αν μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσης θα έχει λυθεί το πρόβλημα με το νερό ψήφισαν 126 διαφορετικά άτομα με το  προσωπικό τους προφίλ στο facebook.

Τα αποτελέσματα είναι ενδιαφέροντα για όποιον/α ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο:

Σύμφωνα λοιπόν με τις ψήφους το 90% ψήφισε ότι δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα, ενώ μόλις το 10% θεωρεί ότι θα λυθεί μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας διοίκησης του Δήμου.
Συγκεκριμένα, από τους 126 οι 114 ήταν απαισιόδοξοι ότι δε θα βρεθεί λύση, ενώ μόνο 12 ήταν οι αισιόδοξοι.

Τη δημοσκόπηση μπορείτε να τη βρείτε εδώ:

Καλό θα είναι να τη λάβει υπόψιν της ο Δήμος Ωραιοκάστρου και να ασχοληθεί σοβαρά με ένα άκρως σοβαρό θέμα όπως αυτό.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    4 + = 11