• .
 • .
 • .

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Λαζόπουλος στον Μονόλοφο παίζει το «Α-ΠΕ-ΛΠΙ-Σί-ΤΟ».

Ιανουαρίου 7, 2018
Από

Αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε ο Λάκης  Λαζόπουλος στην  πρωτοβουλία του προέδρου του Αναπτυξιακού συλλόγου Μονολόφου Μιχάλη Τσολάκη, για να δοθεί μια παράσταση για την μικρή Ανθούλα από το Δρυμό.

Έτσι στη συνάντηση που ακολούθησε δεν έμεινε παρά να οριστούν τα πρακτικά ζητήματα και να βρεθεί η μέρα και η ώρα της παράστασης.

 -Όσο υπάρχουν

Άνθρωποι όλα

μπορούν να αλλάξουν

προς το καλύτερο-

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ θα παιχτεί  η παράσταση Α-ΠΕ-ΛΠΙ-Σί-ΤΟ,  αφιλοκερδώς από τον Λάκη Λαζόπουλο, τη Σοφία Φιλιππίδου και τον  11 μελή θίασό τους.

Τα εισιτήρια ήδη εξαντλήθηκαν και όσοι δεν πρόλαβαν ελπίζουν μόνο σε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. ‘Όσο υπάρχουν Άνθρωποι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο», για την μικρή Ανθούλα από το Δρυμό και για όλους.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6986 926-317

 

Η επιθεώρηση «Α-ΠΕ-ΛΠΙ-Σί-ΤΟ» σκιαγραφεί την καθημερινότητά μας με ένα χιούμορ που φτάνει στα άκρα, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και τώρα παίζεται στη Θεσσαλονίκη  στο θέατρο Αριστοτέλειον μέχρι την Κυριακή 14/1 και στον ..Μονόλοφο

Λίγα λόγια για το έργο

 από artic.gr


Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου παρουσιάζεται η ελληνική πραγματικότητα πιο γυμνή από ποτέ. Διάλογοι και μονόλογοι γραμμένοι με χιούμορ που ξεστομίζουν τις αλήθειες όλων αυτών τους οποίους η κρίση πέταξε έξω. Γράφει για τους νέο-τρελαμένους της χώρας και ξεχνά τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών. Α-πε-λπι-σί-το, ο ρυθμός στον οποίο θα χορεύεται και θα τραγουδιέται η απελπισία των Ελλήνων.

«Α-πε-λπι-σί-το
Θα έρθει η Εφορίτο,
Μετά και η ΔΕΗτο
Για μια ζωή που ΗΤΟ!..»

Λάκης Λαζόπουλος, λίγα λόγια για την πορεία του


Γεννήθηκε το 1956 στη Λάρισα και σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στη Κομοτηνή. Έκανε μεταπτυχιακό στο Ποινικό Δίκαιο και την Εγκληματολογία αλλά δεν ακολούθησε το δρόμο της Νομικής τελικά. Όντας φοιτητής, έγραψε και τα πρώτα θεατρικά του κείμενα και κάπως έτσι τον κέρδισαν η τηλεόραση, το θέατρο και η σάτιρα, με την οποία έγινε και γνωστός. Έδωσε νέα πνοή στην επιθεώρηση και καθιέρωσε τη μετεπιθεώρηση το 1990 με το «Ήταν ένα μικρό καράβι».

 

 • Κείμενο | Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
 • Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
 • Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
 • Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
 • Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
 • Κίνηση: Βαγγέλης Πιτσιλός
 • Θεατρικές Επιχειρήσεις: Κάρολος Παυλάκης

 

 • Ερμηνεύουν: Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου, Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ

 

https://artic.gr/a-pe-lpi-si-to-lakhs-lazopoulos/75414/

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  + 2 = 7