ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ--ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
 • .
 • .
 • .

Αλωνίζουν οι διαρρήκτες. Στο έλεος των κλεφτών το Ωραιόκαστρο.

Φεβρουαρίου 11, 2018
Από

Ούτε ο  συναγερμός που χτυπούσε ασταμάτητα, ούτε η θωρακισμένη πόρτα,  που την ξήλωσαν ολόκληρη, δεν σταμάτησαν τους ληστές, στην πρόσφατη διάρρηξη σε κατοικία στη Γαλήνη.  Δεν υπάρχει μέρα ή  νύχτα που να μην σημειωθεί μια διάρρηξη σε ένα σπίτι στην περιοχή του δήμου  Ωραιοκάστρου.

Οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης κατοικίας έλειψαν για λίγες ώρες για το Αποκριάτικο

Τον συναγερμό τον πέταξαν σε ένα κουβά με νερό.

πάρτυ του σχολείου και το κακό δεν άργησε να γίνει. Όταν επέστρεψαν μετά την ειδοποίηση του συναγερμού, βρήκαν ένα  σπίτι άνω- κάτω. Οι διαρρήκτες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από τον συναγερμό που χτυπούσε, αλλά τον έβγαλαν και τον πέταξαν σε έναν κουβά με νερό. Την δε θωρακισμένη πόρτα την έβγαλαν με την κάσα της.

 Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες με τους ληστές να  έχουν αποθρασυνθεί και να εισβάλλουν ανενόχλητοι σε σπίτια, σε σπίτια που οι οικογένειες είτε απουσιάζουν για λίγο, είτε για  πολύ, είτε ακόμα βρίσκονται μέσα.

Η ύπαρξη από μόνη της, του Αστυνομικού τμήματος στο Ωραιόκαστρο δυστυχώς δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για τους κλέφτες. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιδιών της  ομάδας ΔΙΑΣ και των αστυνομικών υπαλλήλων  οι κάτοικοι νιώθουν απροστάτευτοι, λόγω της έλλειψης επαρκούς αστυνόμευσης.

Χρειάζεται προφανώς εντατικοποίηση των περιπολιών και ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στο δήμο, για να μειωθούν τα  περιστατικά κλοπών. Χρειάζεται να παρθούν δραστικά μέτρα και όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να σταματήσει να είναι ο Δήμος έρμαιο των ληστών και του κάθε είδους  κακοποιών

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  2 × = 16