ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ--ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
 • .
 • .
 • .

Κ. Πατσαλάς και Γ. Λαμπρόπουλος καταδικάζουν την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου.

Φεβρουαρίου 13, 2018
Από

Δύο γνωστά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού Κωνσταντίνος   Πατσαλάς και το μέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Γιώργος Λαμπρόπουλος, καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την  επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου.

   Συγκεκριμένα,  ο Κ. Πατσαλάς σε ανάρτησή του σημειώνει:

«Χωρίς ναι μεν αλλά. Χωρίς προϋποθέσεις και όρους. Χωρίς μικροπολιτική και χρησιμοθηρία. Η επίθεση στα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα από όλες ανεξαιρέτως τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις, τις τοπικές κομματικές οργανώσεις και τους συλλογικούς φορείς του Ωραιοκάστρου. Στους πονηρούς καιρούς που διάγουμε οφείλουν όσοι συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο να ξεκαθαρίσουν αν είναι με αυτούς που συζητούν στο φως της ημέρας ή με αυτούς που χτυπούν στο σκοτάδι».

Ο Γ. Λαμπρόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Καταδικάζω την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο. Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία. Τέτοιες άνανδρες φασιστικές πρακτικές εκφοβισμού  μας βρίσκουν όλους απέναντι. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν τους δράστες και να διασφαλίσουν τις ομαλές συνθήκες λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων».

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  6 − 2 =