Φωτιά και λάβρα οι λογαριασμοί Γαβότση για το ηλεκτρικό ρεύμα στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Φεβρουαρίου 21, 2018
Από

Λογαριασμοί φωτιά στο ρεύμα, που το 50% είναι για το Δήμο Ωραιοκάστρου,  λογαριασμοί που σοκάρουν τους κατοίκους και τους επαγγελματίες με αποτέλεσμα να αποκαλούν με τρόμο τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, λογαριασμό Γαβότση.

 Συγκεκριμένα  η  φορομπηχτική πολιτική της διοίκησης Γαβότση με τις αυξήσεις φωτιά 33% που επέβαλλε στα δημοτικά τέλη έχει σαν αποτέλεσμα να έρχονται  φουσκωμένοι  οι λογαριασμοί του  ηλεκτρικού   ρεύματος.  Έντρομοι κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός  κάτοικοι και οι επαγγελματίες, ανοίγουν το φάκελο και ….ανάβουν τα λαμπάκια τους με τα νούμερα που βλέπουν.

Το 50% σχεδόν  του λογαριασμού πάει υπέρ ..πίστεως του Δήμου. Και σε όλους όπως είναι επόμενο προκαλείται η απορία και  μάταια αναζητούν εξηγήσεις για το που πάνε αυτά τα λεφτά. Τι προσφέρει δηλαδή ο Δήμος που να δικαιολογεί αυτές τις απίστευτες χρεώσεις, ειδικά για τους επαγγελματίες που δοκιμάζονται αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένο παράδειγμα αποτελεί ο  λογαριασμός  ενός μηνός συνολικής χρέωσης 738,20 ευρώ.  Από αυτά μόνο τα  165,30 ευρώ είναι η χρέωση για  το ηλεκτρικό ρεύμα, τα  376,69 ευρώ πάνε για το Δήμο και τα υπόλοιπα είναι  συμπληρωματικές χρεώσεις,  για να φτάσει τελικά ο λογαριασμός  στο απίστευτο ποσό των  738,20 ευρώ.

Ένα ποσό που η εξόφλησή του φαντάζει απαγορευτική στις δεδομένες συνθήκες για τους επαγγελματίες, αλλά και λειτουργεί αποτρεπτικά και για  όσους θα επέλεγαν το Δήμο Ωραιοκάστρου για έδρα της επιχειρηματικής  τους δραστηριότητας.

Και όλοι αναρωτιούνται εάν όλα αυτά απασχολούν τη διοίκηση του Δήμου ή αυτή ζει στον δικό της απόμακρο απόκοσμο κάπου στην Καλαμαριά.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    2 × = 18