1ο βραβείο Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού για το πολυβραβευμένο 1ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου.

Φεβρουαρίου 22, 2018
Από

Στον  Πανελλήνιο  Μαθητικό  Διαγωνισμό  Συγγραφής Παραμυθιού με θέμα «Μην κλαις Ειρήνη..»,  που πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό 2016-2017 από τη Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης συμμετείχαν περισσότερα από 200 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα.

 Το 1ο νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου με την εκπαιδευτικό κα Μαρία Κουτσανοπούλου

απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του.

 1η  θέση: 1ο ΝΗΠ. ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

2 η  θέση: 14ο ΝΗΠ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

3 η  θέση: 5ο ΝΗΠ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Η απονομή των βραβείων θα γίνει την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου σε ειδική  τελετή που  θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελόκηπων . Εκτός από την απονομή των Επαίνων και των βραβείων θα γίνει και η παρουσίαση των διακριθέντων παραμυθιών, μεταξύ των οποίων φυσικά και του δικού μας νηπιαγωγείου του 1ου Παλαιοκάστρου.

 Να σημειωθεί ότι το 1ο νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου έχει διακριθεί και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις  κατά το παρελθόν, αφού σχεδόν κάθε χρόνο βραβεύεται.

Έχει πάρει τρία βραβεία σε μαθητικούς διαγωνισμούς και ένα βραβείο σε διαγωνισμό για εκπαιδευτικούς με το «Χαρτί τσαλακωμένο».

Φυσικά συμμετέχει και στον φετινό διαγωνισμό της σχολικής χρονιάς 2017-18  που θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    One Response to 1ο βραβείο Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού για το πολυβραβευμένο 1ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου.

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 3 = 6