• .
  • .
  • .

«Απέραντο Μαβί» . Έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Ιπλικτσόγλου- Υφαντίδου

Μαρτίου 12, 2018
Από

Η έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Ιπλικτσόγλου- Υφαντίδου, εμπνευσμένη από το τοπίο με τις λεβάντες της Yfantia Terra, ανοίγει τις πόρτες της αυτή την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ. στο cafe wine bar, »Mob», 1ος όροφος Ίωνος Δραγούμη & Παπαδοπούλου 2, στη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Ιπλικτσόγλου- Υφαντίδου. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική από τα μαθητικά της χρόνια στο κολλέγιο Anatolia. Τα θέματα που ζωγραφίζει είναι τοπία στα οποία εισάγει το στοιχείο της γεωμετρικής διαίρεσης της ζωγραφικής επιφάνειας. Η φύση λειτουργεί αρχικά ως οπτικό ερέθισμα αλλά το τελειωμένο έργο εμπεριέχει μια υποκειμενική εικόνα, μια διάθλαση και όχι αντανάκλαση της φύσης. Ο εικαστικός κόσμος που δημιουργείται στα έργα της είναι ένας κόσμος ποιητικών μορφών γεμάτος συναίσθημα. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα εμπνευσμένα από το τοπίο με τις λεβάντες τις Yfantia Terra.

Η δική μας ιστορία

Η Yfantia Terra είναι μια οικογενιακή επιχείρηση με έδρα τον Ασκό Θεσσαλονίκης, η οποία δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια βιολογικής λεβάντας και στην παραγωγή σχετικών με αυτήν προϊόντων, όπως αποξηραμένα άνθη, αιθέριο έλαιο, ανθόνερο και εκχυλίσματα αρωματικών βοτάνων σε ελαιόλαδο.

Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2013 όταν ο Γιώργος Υφαντίδης μετά από έρευνα ετών γύρω από την καλλιέργεια αρωματικών φυτών και τη συμμετοχή του σε εξειδικευμένα σεμινάρια πιστοποιημένων φορέων, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου βιολογικού αποστακτηρίου λεβάντας. Αυτή τη στιγμή διαθέτει μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και όλα τα προϊόντα είναι 100% βιολογικά και ανόθευτα, χωρίς τοξικά ή άλλα προσθετικά.

Ο Γιώργος Υφαντίδης είναι πτυχιούχος Οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και Μεταπτυχιακός φοιτητής στην Πληροφορική και Διοίκηση.»

Οι παρευρισκόμενοι που θα έχουν κάνει Like στο Post και στη Σελίδα της Yfantia Terra μέχρι την Παρασκευή θα κερδίσουν ένα αρωματικό λεβάντας σε σχήμα καρδίας, προσφορά της Yfantia Terra

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 − = 4