«Η αξιοποίηση του δάσους του δήμου Ωραιοκάστρου για την ανάπτυξη της ποδηλασίας ή και το αντίστροφο».

Οκτωβρίου 8, 2012
Από

Του Π. Σεβασλιάν.  Με έκπληξη είδα χθες στην TV100 τον ποδηλατικό αγώνα κατάβασης που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη με την επωνυμία «Απόδραση από το Γεντί Κουλέ» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο οποίος ξεκίνησε από το Επταπύργιο και κατέληξε στην Πλ. Αρχαίας Αγοράς.

Όσοι το είδαν κατάλαβαν ότι πρόκειται για ένα αγώνα εφάμιλλο με αυτό που προσπαθούν να κάνουν κάποιοι ποδηλάτες στο δάσος του Ωραιοκάστρου αλλά κατατρέχετε και σαμποτάρετε από κάποιους άλλους συμπολίτες μας.

Βλέποντας τα γεγονότα διαπιστώνουμε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε μία προσπάθεια μέσα στα ντουβάρια, τα στενοσόκακα  και κατάφερε να διοργανώσει αυτό που έχουμε προτείνει στο παρελθόν να κάνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου στο δάσος μας, μέσα στην φύση και κάτω από τις ποιο ιδανικές συνθήκες αποκομίζοντας οι επαγγελματίες της περιοχής το όποιο οικονομικό όφελος αποφέρει μία παρόμοια διεθνής εκδήλωση.

Δυστυχώς έχουμε συνηθίσει να μιλάμε σε ώτα μη ακουόντα.

Η συνήθης πρακτική του Δημάρχου μας να παίρνει πάνω του κάθε πρόβλημα των συνδημοτών μας με έχει βάλει σε υπόνοιες  α) έχει ανίκανα στελέχη να παράγουν έργο, να δώσουν λύσεις και να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες β) την αυτοπροβολή του με σκοπό την εκμαίευση ψήφων.

Δεν ζητάμε να ανακαλύψετε την Αμερική, ζητάμε να παράγετε ή να υιοθετήσετε ιδέες και αν δεν μπορείτε μόνοι σας να τις υλοποιήσετε, να καλέσετε τους δημότες προκειμένου να τις υλοποιήσουμε ΜΑΖΙ.

Ιδέες υπάρχουν και δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για να υλοποιηθούν, απλά χρειάζονται άνθρωποι άξιοι και μερακλήδες που θα μπούνε μπροστά για να τις υλοποιήσουν, αυτό όμως είναι κακό γιατί θα επισκιάσουν τους ¨δημοτικούς άρχοντες¨. Η δικαιολογία της ανυπαρξίας χρημάτων πλέον δεν μας πείθει, αν θέλετε να παράγετε έργο και σας λείπουν τα λεφτά απλά μπορείτε να καλέστε τους ιδιώτες να συμβάλουν και θα δείτε τότε ότι θα σας στηρίξουν. Δώστε τους την ευκαιρία να προβληθούν, όχι μόνο να τους ζητάτε να πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά τέλη και να τους επιβάλετε 80% επιβάρυνση στο λογαριασμό του νερού.

Απο το έργο του μανιακού στο δάσος του Ωραιοκάστρου, ενάντια στους ποδηλάτες.

Στο ελληνικό λεξιλόγιο υπάρχει η λέξη ¨φιλότιμο¨, δυστυχώς πριν πολλά χρόνια έχει ξεχαστεί και δεν χρησιμοποιείται πλέον, καιρός είναι να την θυμηθούμε όπως και την λαΪκή ρήση ¨για ένα καθαρό μέτωπο¨.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 2 = 12