Άρχισαν πάλι τα παρατράγουδα με τα κομμένα κλαδιά στους δρόμους του Ωραιοκάστρου.

Μαρτίου 21, 2018
Από

Με προβλήματα άρχισε και η φετινή περίοδος περισυλλογής των κομμένων κλαδιών που αφήνονται μέρες να καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια κι όπου αλλού, μέχρι να τα περισυλλέξει ο Δήμος.  Κλαδιά που είτε αφήνονται  από ιδιώτες, είτε ακόμη κι από συνεργεία του Δήμου, που η  εργασία τους είναι το κλάδεμα.

  Το πρόβλημα θα ενταθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και ο Δήμος θα πρέπει να προετοιμασθεί εγκαίρως, για να μην  επαναληφθούν οι εικόνες της περσινής χρονιάς, όπου τα πεζοδρόμια, αλλά και δρόμοι  του Ωραιοκάστρου είχαν κατακλυστεί επί μήνες από σωρούς  από κλαδιά, που σε πολλές περιπτώσεις έφταναν να γίνουν και βουνό.

Να προετοιμασθεί ο Δήμος,  όχι όμως όπως τις προηγούμενες χρονιές, που η προετοιμασία έμεινε στα λόγια και με την  απόκτηση σπαστήρα  και του άλλου ανάλογου και αναγκαίου εξοπλισμού, να μην χρειάζεται  να απολογείται  συνεχώς ο νυν αρμόδιος αντιδήμαρχος στους έξαλλους δημότες, όπως ο τέως.

Περιστατικά που άρχισαν και φέτος με τα πρώτα κλαδιά στην οδό Χ. Σμύρνης και που περισυλλέγησαν μετά από τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων, που οι φωνές τους μέσα στο δημαρχείο ακούστηκαν μέχρι έξω στο δρόμο. Για να δούμε.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    4 × 9 =