Οι όμορφοι άνθρωποι φεύγουν νωρίς…

Μαρτίου 25, 2018
Από

O Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και β΄αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ, κάτοικος Ωραιοκάστρου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ηλικία 60 ετών.

Βαθειά θλίψη προκάλεσε, στον κόσμο των Διαμεσολαβητών και δη του μητρώου του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Β.Ε.Θ., η αιφνίδια και μεγάλη απώλεια του Προέδρου ΒΕΘ & Β Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Ε., Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Ο διορατικός Πρόεδρος του Β.Ε.Θ.,  δημιουργικός και πετυχημένος επιχειρηματίας, αντελήφθη από την πρώτη στιγμή την αξία του θεσμού της διαμεσολάβησης για τους βιοτέχνες και συμμετείχε καταρχήν στη ίδρυση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης.

Προχωρώντας, στο επόμενο στάδιο ίδρυσε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κέντρο Διαμεσολάβησης, το Κε.Δια.ΒΕΘ., το οποίο στελεχώθηκε με 100 διαπιστευμένους διαμεσολαβητές με σκοπό την ενημέρωση των μελών του Β.Ε.Θ. για τη δυνατότητα επίλυσης των διαφορών τους  χωρίς δικαστήρια και την παροχή των αντίστοιχων υπηρεσιών προς τα μέλη.

Και ακόμη παραπέρα, συνεχίζοντας, δημιούργησε, ως παρακλάδι του Κε.Δια.ΒΕΘ, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Οφειλετών, το οποίο στελεχώθηκε με Δικηγόρους Διαμεσολαβητές από το μητρώο του Κε.Δια.ΒΕΘ. και Οικονομολόγους και σκοπό έχει την ενημέρωση και διευκόλυνση των μελών του Β.Ε.Θ. για την διάσωση των επιχειρήσεών τους με τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης των επιχειρηματικών οφειλών και άλλα νομικά εργαλεία ενάντια στα κόκκινα δάνεια.

Η ομάδα των διαμεσολαβητών του ΚΕ.ΔΙΑ.ΒΕΘ. αισθάνεται σήμερα ότι έχασε ένα κομμάτι από τον οργανισμό της.

Εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της και πρωτίστως τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.

Η κηδεία θα λάβει χώρα στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 26-3-2018 & ώρα 16.00. Αντίο Παναγιώτη…

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΤΟΥ Β.Ε.Θ.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 + = 10