Ούτε στα στοιχειώδη καθήκοντα δεν μπορεί να ανταποκριθεί η διοίκηση Γαβότση. ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η προσφυγή του Δήμου για την σίτιση των βρεφονηπιακών σταθμών.

Μαρτίου 28, 2018
Από

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ όπως ήταν βέβαιο, η προσφυγή της διοίκησης του Δήμου, ενάντια στην ακύρωση του διαγωνισμού για τη σίτιση των παιδικών σταθμών.

Είχαμε γράψει προ εβδομάδων, όταν προέκυψε το πρόβλημα με τη σίτιση των παιδικών σταθμών του ΔΟΠΠΑΩ, λόγω ακύρωσης του σχετικού διαγωνισμού από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθώς οι διοικούντες δεν ακολούθησαν τη νόμιμη διαδικασία και τη λήψη απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο, ότι η απόφαση της διοίκησης Γαβότση να ασκήσουν προσφυγή, στην οποία δυστυχώς παρέσυραν και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ήταν εντελώς

ανόητη καθώς δεν

υπήρχε καμιά

πιθανότητα επιτυχίας.

Και όντως η προσφυγή αυτή απορρίφθηκε σαφέστατα και το μοναδικό που κατάφεραν τα «σαΐνια» οι δημοτικοί μας άρχοντες ήταν να χάσουν πολύτιμο χρόνο καθώς θα έπρεπε να επαναπροκηρύξουν άμεσα νέο διαγωνισμό, δυστυχώς αυτό δεν το πρότεινε καμιά παράταξη.

Τώρα το μόνο που υπάρχει είναι μια παράνομη απευθείας ανάθεση που έκανε το ΔΟΠΠΑΩ η οποία δεν γνωρίζουμε αν θα εγκριθεί από το Ελεγκτικό συνέδριο. Αν στελνόταν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα ακυρωνόταν σίγουρα.

Χθες μάλιστα είχαμε στο δημοτικό συμβούλιο μια περίπτωση που ανάθεση του δημοτικού συμβουλίου σε κάποιον εργολάβο οδοποιίας δεν εγκρίθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο κι έτσι αυτός δεν μπορεί να πληρωθεί για εργασίες τις οποίες παρείχε.

Θα γίνει κάτι ανάλογο

και με τον προμηθευτή

της σίτισης;

Όμως ακόμα κι αν όλα έρθουν βολικά η απευθείας ανάθεση θα εξαντληθεί πριν ακόμα πραγματοποιηθεί νέος διαγωνισμός, τότε τι θα γίνει; θα μείνουν τα παιδάκια χωρίς φαγητό…

Πρόκειται για μια υπόθεση που δείχνει ξεκάθαρα πόσο ανίκανη είναι η διοίκηση Γαβότση καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα στοιχειώδη καθήκοντα και δυστυχώς στις αδιέξοδες επιλογές της παρέσυρε και τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Από fb stathis kelesidis

https://www.facebook.com/stathis.kelesidis.5?hc_ref=ARQAuzax3j3uuqYSaZU4oGQVK7WZMqdpUFbEusKPkNY0JD3v3M-LNA0hmDTje3ZngO4

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 − 4 =