Σ. Κελεσίδης: «ΕΑΝ ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΟΤΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;»

Απριλίου 29, 2018
Από

 Το θέμα της απίστευτης σπατάλης από τη διοίκηση Γαβότση με τις μελέτες και τις απευθείας αναθέσεις θίγει σε ανάρτησή  του ο γνωστός blogger του  Ωραιοκάστρου Στάθης Κελεσίδης στο  fb και σημειώνει σχετικά.

«ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΚΟΣΤΟΥΣ 105.600 ΕΥΡΩ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΙΒΟ» και συνεχίζει.

Η Ελλάδα δυστυχώς δεν έχει κανένα μέλλον, διότι η σπατάλη μετά από τόσα χρόνια οικονομικής κρίσης είναι απίστευτη. Και βέβαια ο βασικός ένοχος είναι το πολιτικό της σύστημα, το οποίο είναι βαθύτατα σάπιο.
Είναι δυνατό να επιτρέπεται στους δημάρχους να σπαταλάνε τα χρήματα ασύδοτα;

γι’ αυτά τα χρήματα

έχουν κοπεί μισθοί και

συντάξεις, έχουν μπει

εξοντωτικοί φόροι,

έχει υποβαθμιστεί η

παιδεία και η υγεία.

Κι όμως κάτι δήμαρχοι σαν το Γαβότση συνεχίζουν να τα σπαταλούν ασύδοτα. Τρεις νέες αναθέσεις που φτάνουν στα 105.600 ευρώ, οι δυο απευθείας (16.600 ευρώ + 24.000 ευρώ) για διαχείριση δυο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (λες και οι υπηρεσίες του δήμου δεν μπορούν να τα διαχειριστούν κι αν δεν μπορούν θα έπρεπε να βελτιωθούν ή να ενισχυθούν για να το κάνουν) και μια ανάθεση 65.000 ευρώ (εδώ λόγω του ποσού θα γίνει μάλλον πρόχειρος διαγωνισμός) για (υπηρεσίες) για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, μπούρδες δηλαδή για να τα κονομήσουν οι αεριτζήδες».

Από  Stathis Kelesidis

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 − = 3