Και η ΕΣΗΕΜΘ εναντίον Γαβότση για απόλυση δημοσιογράφου στο δήμο Ωραιοκάστρου

Απριλίου 30, 2018
Από

Ανακοίνωση εναντίον της απόλυσης δημοσιογράφου στο δήμο Ωραιοκάστρου, αλλά και των σχολίων που τη συνόδευαν εξέδωσε η ΕΣΗΕΜΘ.

Όπως αναφέρει η Ένωση Συντακτών «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα απαξιωτικά σχόλια με τα οποία ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, επιχειρεί να δικαιολογήσει την απόφασή του, να διακόψει την απασχόληση της συναδέλφου, μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ, Χρύσας Κυριακού από το γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Τα διατυπωμένα σε δημόσιο έγγραφο αρνητικά σχόλιά του για τη δουλειά της συναδέλφου αφενός δεν ανταποκρίνονται στις μέχρι τώρα κρίσεις του γι’ αυτήν, αφετέρου δημιουργούν παραπλανητική εικόνα για μία επαγγελματία, που εξαιτίας της απόφασής του θα κληθεί να αναζητήσει αλλού εργασία».

Σημειώνεται πως στην απόφαση που υπογράφει ο κ. Γαβότσης και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρεται πως η καταγγελία της σύμβασης με την κα. Κυριακού γίνεται λόγω «αλλαγής της δομής του γραφείου μου (σ.σ. του κ. δημάρχου) και μη εκπλήρωσης των καθηκόντων που της ανατέθηκαν».

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 − = 2