Αμετανόητος ο Γαβότσης, επιμένει: «ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»

Μαΐου 6, 2018
Από

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο

ΓΑΒΟΤΣΗΣ,

ΕΠΙΜΕΝΕΙ:

«ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ».

Ο πρόσφατα καταδικασμένος για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου (δημόσια παρακίνηση σε βία) δήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Γαβότσης δείχνει ότι παραμένει αμετανόητος. 

Στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου συζητούνταν το σχέδιο νόμου για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1) υποστήριξε ότι «σήμερα από τους 325 δημάρχους δεν μετρούνται ούτε στα δάχτυλα των δυο χεριών αυτοί που δεν έχουν κάποια καταδικαστική απόφαση» και συνέχισε με το εκπληκτικό «για μένα κύριοι αυτά είναι παράσημα, όποιος δήμαρχος δεν έχει σε βάρος του καταδικαστική απόφαση σημαίνει ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του».

Φαίνεται λοιπόν ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και δεν ξέρει τι λέει, έχει ήδη μια καταδίκη με αναστολή και ακολουθεί νέα δίκη για παρόμοιο αδίκημα, ενώ ακολουθούν και άλλες δικαστικές διώξεις για άλλα αδικήματα (σε βαθμό κακουργήματος) που μπορεί εφόσον κριθεί ένοχος να τον οδηγήσουν εκτός αυτοδιοίκησης οριστικά και αμετάκλητα.

Από Stathis Kelesidis

https://www.youtube.com/watch?v=86-1jQqkGYI&feature=youtu.be

Και να προσθέσουμε ότι οι καταδίκες που αναφέρεται ο κος Γαβότσης, από ότι γνωρίζουμε, δεν έχουν καμία σχέση με τα  λεγόμενα «συμφέροντα» του Δήμου, το αντίθετο θα λέγαμε τον εκθέτουν. Και βέβαια το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί έκανε έφεση στην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, αφού την θεωρεί παράσημο; 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 − 3 =