• .
 • .
 • .

Αποτελέσματα για τις εκλογές στην ΝΟΔΕ Β΄ Θεσσαλονίκης και στην Δημοτική τοπική Ωραιοκάστρου της Νέας Δημοκρατίας.

Μαΐου 13, 2018
Από

Στη δεύτερη θέση της εκλογικής κατάταξης βρέθηκε η κα Μαρία Ιακωβάκη που συμμετείχε για πρώτη φορά σε εσωκομματικές εκλογές. Εδώ με τον κ.Απόστολο Παζάρα, που εκλέχθηκε στη διοικούσα επιτροπή της Β΄ΝΟΔΕ και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Τεκερλέκη Κώστα

Πραγματοποιήθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Με  την εκλογική διαδικασία  αναδείχθηκαν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.

Πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Β΄Θεσσαλονίκης επανεκλέχθηκε ο Θωμάς Βράνος , δημοτικός σύμβουλος δήμου Λαγκαδά και κάτοικος Ωραιοκάστρου, με 68,5%, έναντι του έτερου υποψηφίου Α. Λιακόπουλου, πάλι από το Ωραιόκαστρο.  Μέλη της διοικούσας Β΄ΝΟΔΕ  από το Ωραιόκαστρο εκλέχθηκαν ο Απόστολος Παζάρας και οι κες Ντότση και Ίννου, ενώ  αντιπρόσωπος για το συνέδριο της ΝΔ εκλέχθηκε ο Δημήτρης  Καρασαββίδης, που βγήκε  πρώτος σε ψήφους, καθώς  και η κα Ντότση Π.  

Στην Δημοτική  Τοπική  Οργάνωση  Ωραιόκαστρο, υπήρχε μόνο μια υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου και εκλέχθηκε ο  ΤΕΚΕΡΛΕΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΤΟΣ.

 Για το 9 μελές Διοικητικό συμβούλιο η κατάταξη των υποψηφίων σύμφωνα με τις ψήφους είναι:

 

 1. ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ            97

 2. ΙΑΚΩΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ                 84

 3. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 71

 4. ΣΤΑΥΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      71

 5. ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗΣ       63

 6. ΠΟΥΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          62

 7. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      59

 8. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ                57

 9. ΠΑΛΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ              36

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  7 − 6 =