ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ--ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
 • .
 • .
 • .

Και έκτο βραβείο σε σπουδαστές του Ωδείου Φίλων Μουσικής Ωραιοκάστρου!

Μαΐου 14, 2018
Από

Δεν προλαβαίνουν να μετρούν βραβεία οι σπουδαστές του Ωδείου Μουσικής Ωραιοκάστρου. Σειρά είχαν οι σπουδαστές πιάνου Χαρίλαος Μαυρομουστάκης και η  Μαριάννα Κωνσταντινίδου που βραβεύτηκαν στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου  που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο Χαρίλαος Μαυρομουστάκης του τμήματος του κ. Κωνσταντινίδη Χρήστου απέσπασε για τρίτη φορά φέτος το 2ο Βραβείο στην Β1 Κατηγορία. Ενώ η Μαριάννα Κωνσταντινίδου του τμ. πιάνου της κας. Τζιόεβα Ειρήνης κατέλαβε την 4η θέση, με  Α` Έπαινο με την πρώτη της συμμετοχή στην Α` Κατηγορία.

Έτσι το Ωδείο Μουσικής Ωραιοκάστρου, μετράει έξι βραβεύσεις των σπουδαστών του σε μια χρονιά, κάνοντας το Ωραιόκαστρο να ακούγεται και για κάτι καλό στο πανελλήνιο. Συγχαρητήρια στους σπουδαστές και φυσικά στο Ωδείο Ωραιοκάστρου, που οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω διαγωνισμός είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αφού έχει αναδειχθεί σε πόλο έλξης των ταλαντούχων μικρών μουσικών από όλη την Ελλάδα.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  − 2 = 2