Για τα αδέσποτα: «Δουλειά όμως δεν γίνεται…Ουδείς ενδιαφέρεται από μεριάς του Δήμου…αναμένονται (νέες) γεννήσεις».

Ιουνίου 5, 2018
Από

Kατά μια συντηρητική εκτίμηση, αναμένεται η γέννηση 70 αδέσποτων κουταβιών, μόνο στην περιοχή του Δρυμού και Μελισσοχωρίου!! Τα αδέσποτα αυξάνονται, όπως και τα χόρτα στα πάρκα. Από την ανικανότητα και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Λεζάντα oraiokastronet.gr

Ζητείται ελπίς στη Μυγδονία, ή αλλιώς, ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ!!

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένονται γεννήσεις κατά συντηρητική εκτίμηση, άλλων 70 αδέσποτων κουταβιών, στην περιοχή του Δρυμού και του Μελισσοχωρίου!!

Οι συγκεκριμένες αδέσποτες μάνες που θα γεννήσουν τα ζώα εγκυμονούν ήδη, ή βρίσκονται σε οίστρο, έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί από τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου από εθελοντές της Φιλοζωικής, ή φίλους που μας υπέδειξαν τα αναπαραγωγικά hot spots.

Ακολούθησαν αναλυτικά και γραπτώς οι αναγκαίες ενημερώσεις στην Αρμόδια Αντιδημαρχία και έχει ζητηθεί κατά τα νόμιμα η συνδρομή της (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ΠΟΛ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ziakoulis@oraiokastro.gr 2313304080).

Προς γενική ενημέρωση, η αρμόδια αντιδημαρχία, επιλαμβάνεται και ελέγχει την πρόοδο των περισυλλογών, παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών, και στειρώσεων αδέσποτων ζώων, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νόμο, εντός των ορίων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι εν λόγω εργασίες διεκπεραιώνονται από εργολαβίες, που κατά δήλωση της Αντιδημαρχίας, είναι εν πλήρη ενέργεια, και δεν υπάρχει πρόβλημα ουδέν(!) Είμαστε επίσης σε θέση να γνωρίζουμε εκ του ασφαλούς, ότι οι εντολές προσωρινής περισυλλογής για παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών και κατεπείγουσα στείρωση, έχουν αποσταλεί από την αρμόδια Αντιδημαρχία, προς τον εντεταλμένο εργολάβο.

Και πάμε στο happy end:

Ουδεμία από τις εν λόγω πολύ κρίσιμες και συγκεκριμένες περισυλλογές δεν έχει τελεστεί, εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον! Ουδείς ενδιαφέρεται από μεριάς του Δήμου, για το αν οι εργολάβοι κάνουν τη δουλειά τους, και αν την κάνουν στην ώρα τους. Οι διαδοχικές οχλήσεις μας στην Αντιδημαρχία, εισπράττουν την μόνιμη επωδό: «Οι συμβάσεις είναι σε ισχύ», λένε.

Δουλειά όμως δεν γίνεται. Προφανώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, θα ανακτήσουν την αποτελεσματικότητα τους, όταν οι εργολάβοι προσκομίσουν στο Δήμο παραστατικά για να πληρωθούν για τις «εργασίες» τους.

ΖΗΤΟΥΜΕ:

1. Άμεσα να περισυλλεγούν τα ζώα που έχουν υποδειχθεί, για κατεπείγουσα στείρωση.

2. Έλεγχο από το Δήμο, και ενεργή διαχείριση των εργολάβων, με ζητούμενο την αποτελεσματικότητα. Όχι μόνο στα χαρτιά.

Δ.Σ

Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 8 = 40