Δάκης: «Το μόνο μεγάλο έργο της διοίκησης Γαβότση θα είναι στον κινηματογράφο και θα είναι κωμωδία»

Ιουνίου 5, 2018
Από

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Και λέγαμε τι ακριβώς έλειπε από το δήμο μας. Αναρωτιόμασταν όλα αυτά τα χρόνια για ποιο λόγο δεν προχωράμε μπροστά. Και στύβαμε το μυαλό μας ποιο είναι το έργο που δεν έχει γίνει…

 

Την Παρασκευή 1-06-2018 το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσουν οι συζητήσεις- διαπραγματεύσεις για τη σύναψη δανείου ύψους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα που θα διατεθούν για να κατασκευαστεί σκέπαστρο στο δημοτικό κολυμβητήριο.

 

Προφανώς η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου θεωρεί, πως έλυσε όλα τα σοβαρά προβλήματα και πλέον ασχολείται με τα λιγότερο σημαντικά. Την ώρα, που ο δήμος παρουσιάζει σημάδια διάλυσης σε υποδομές και έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα, αυτοί που διοικούν θέλουν να πάρουν δάνειο για να κατασκευάσουν σκέπαστρο στο κολυμβητήριο.

 

Αλήθεια μπορεί έστω και ένας, από τον δήμαρχο μέχρι τον κάθε δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης, να μας εξηγήσει τη λογική που τους οδήγησε να προκρίνουν αυτό το έργο έναντι άλλων; Τους προκαλούμε και περιμένουμε την απάντηση τους. Όπως επίσης αναρωτιόμαστε, αν ο δήμος Ωραιοκάστρου, με τα τεράστια οικονομικά ελλείμματα μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο δάνειο.

 

Δάκης Μανουσάκης

- Επικεφαλής  Δημοτικής Προοδευτικής Παράταξης -Κίνησης
Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου.

Τηλ. 6932 613200

E- mail: anex.kin.wraiokstrou@gmail.com

 http://kianpo-wraiokastrou.blogspot.gr
Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 − = 4