• .
  • .
  • .

Δωρεάν διακοπές σε χιλιάδες εργαζόμενους και άνεργους με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Προθεσμία μέχρι 17/6.

Ιουνίου 10, 2018
Από

Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους και άνεργους να κάνουν δωρεάν διακοπές ως και 10 ημέρες σε τουριστικά καταλύματα της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.

 Η προθεσμία για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις τους στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), είναι έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. Όσοι  δεν έχουν κωδικούς  πρόσβασή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, να πάνε  εγκαίρως στις υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ στις οποίες ανήκουν, για την έκδοση κωδικών πρόσβασης.

Ποιοι είναι οι Δικαιούχοι:

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες κατά το έτος 2017:

-Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας) ή

-Έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή

-Έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

-Συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο ειδικό μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων και ωφελουμένων είναι 140.000 άτομα ενώ ο προϋπολογισμός του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 1 = 1