ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ--ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
 • .
 • .
 • .

Μεγάλο κρητικό γλέντι και μια ονειρεμένη βραδιά στο Ωραιόκαστρο, από το σύλλογο Κρητών!

Ιουνίου 25, 2018
Από

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην «6η γιορτή Αντικριστού» και τυχεροί όσοι  βρήκαν έστω μια καρέκλα να καθίσουν.

Το  καλοκαιρινό κρητικό γλέντι, έγινε με φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες με συννεφιά και δροσούλα. Η ρακή ανέλαβε τη συνέχεια, αλλά δεν έφθασε για όλους, όπως και τα άλλα κρητικά εδέσματα, που εξαντλήθηκαν γρήγορα, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.

Έντονη και μεγάλη η συμμετοχή της νεολαίας στο κρητικό γλέντι

Έτσι μπορεί να μην έφθασε για όλους ο  κρητικός ντάκος και οι  σφακιανές πίτες, έφθασε και περίσσεψε όμως το κέφι. Το οποίο συνέχισε αμείωτο μέχρι αργά το βράδυ για να ζήσουν όλοι οι συμμετέχοντες ένα ονειρεμένο βράδυ και  μια πραγματική κρητική και για αυτό αξέχαστη βραδιά.

Οι εθελοντές υπερέβαλαν τον εαυτό τους για να εξυπηρετήσουν τόσους  καλεσμένους. Για να τους κάνουν να νοιώσουν τη ζεστή κρητική φιλοξενία και να χορέψουν με τους ήχους της κρητικής λύρας από το συγκρότημα του καταπληκτικού Γιώργου Σφακιανάκη.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αυξάνει και τις ευθύνες των διοργανωτών οι οποίοι θα πρέπει την επόμενη φορά να φροντίσουν να εξυπηρετηθούν και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Μπόλικο λοιπόν κέφι και χορός και με έντονη  την παρουσία της νεολαίας, η «6η γιορτή Αντικριστού».

 

Οι εθελοντές εν δράσει ο Δάκης Μανουσάκης, Δημήτρης Στογιάννης και ο κυρ- Μανώλης, ο ψήστης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ »ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς, όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε κοντά μας το βράδυ του Σαββάτου!

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, καθώς και στην χορευτική ομάδα του Συλλογου μας.Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν στις ευγενείς αυτές δραστηριότητες, καλλιεργώντας τους έτσι την υγιή φιλοπατρία και την αγάπη για το ωραίο, το απλό, το αληθινό.

Η παρουσία σας ηταν για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση.
Μας δίνει πάντοτε την αντοχή και την δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε…
Αφού ευχαριστήσουμε ξανά όλους όσους μας στήριξαν σε αυτό μας το εγχείρημακαι καθένα ξεχωριστά ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, θα θέλαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, αλλά και για τις επόμενες δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου ευελπιστώντας στην ανεκτίμητη αρωγή τους σε κάθε προσπάθειά μας
Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

fotoreportaz.Γ.Χατζηκυριακου

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  8 × = 72