Με το «βαρκάκι» του Ωραιοκάστρου σε μεγάλα ταξίδια γευσιγνωσίας και οινοποσίας!

Σεπτεμβρίου 25, 2018
Από

Δεν έχει ούτε δύο μήνες που ξεκίνησε τα ταξίδια  του το «βαρκάκι» και δεν προλαβαίνει να αποβιβάζει και να επιβιβάζει ταξιδιώτες για τους ιδιαίτερους γευστικούς προορισμούς του, στις ξεχωριστές θάλασσες με τα εκλεκτά ποτά του.

Ο σεφ Βασίλης χρόνια στην εστίαση και εκ των εμπνευστών της «παντρεμένης σαρδέλας» με τα μαγικά του κόλπα και τις γνώσεις από την πολυετή εμπειρία απογειώνει τη γεύση σε απλά καθημερινά πιάτα.

Και επειδή η ποιότητα ξεκινάει από την επεξεργασία και την πρώτη ύλη, όλα τα προϊόντα του καταστήματος, από τις απλές σαλάτες,  παρασκευάζονται στο «βαρκάκι».

Η αγάπη για τη δουλειά τους και για το «βαρκάκι» τους, κάνει τους επισκέπτες να βιώνουν μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία είτε με τον «μαρινάτο γαύρο» και τα χειροποίητα σαρμαδάκια, είτε με τα μανιτάρια σχάρας, τη φάβα  και τα φασόλια γίγαντες στο φούρνο.

Η σχέση αγάπης του αλανιάρη γαύρου και της σαρδέλας σε όλες τις εκδοχές με τον ελληνικό ουρανίσκο, από τα αρχαία χρόνια, βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στο «βαρκάκι» που κάνει αγκυροβόλιο στην οδό Θεσσαλονίκης 76.

Ο σεφ Βασίλης σαν ένας καλός καπετάνιος ξέρει να κουμαντάρει τα κύματα με τις παραδοσιακές συνταγές και με επιλεγμένα υλικά, να εξασφαλίζει ένα  ποιοτικό τραπέζι με θαλασσινούς κι όχι μόνο μεζέδες και πιάτα, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες συνταξιδιώτες να ξανοιχτούν, σε εποχές κρίσης, σε νέες γευστικές περιπέτειες με χαμηλό κόστος.

Εμείς δεν απομένει από τα ευχηθούμε πολλά και καλά ταξίδια σε πελάτες και προσωπικό με το «βαρκάκι».

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 7 = 2