Μετά από την Β. Γεράκη, τον Η. Τσακαλίδη και ο Ε. Χατζηαγόρου εκτός. «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» : «φαινόμενα πολιτικού τυχοδιωκτισμού δεν γίνονται ανεκτά»!!!!

Σεπτεμβρίου 26, 2018
Από

"Που είναι τα χρόνια, ωραία χρόνια..." όταν η παράταξη του Γαβότση ήταν ενωμένη.

Έτσι όπως πάει, μπορεί η «ΠΟΛIΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», η παράταξη του Γαβότση, να μην ξεμένει από ..»ΟΡΑΜΑ», αλλά κινδυνεύει να ξεμείνει από δημοτικούς συμβούλους. Η φαρσοκωμωδία λοιπόν της διοίκησης Γαβότση συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Οι αντεγκλήσεις  και αντιπαλότητες μεταξύ των μελών της διοίκησης είναι άνευ προηγουμένου για μια διοίκηση και  προσφέρουν  άφθονο υλικό για θεατρικές παραστάσεις τύπου Σεφερλή.

Όσοι δημότες παρακολουθούν τις εξελίξεις και διάβασαν την σχετική ανακοίνωση για τον Χατζηαγόρου, έκαναν καινούριο συκώτι από τα γέλια.  

Ο Γαβότσης  δεν απάντησε ευθέως στις κατηγορίες του συμβούλου του κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Απάντησε την άλλη μέρα με μια ανακοίνωση της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ». Με αυτήν την ανακοίνωση μας ενημερώνει ότι η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, … υπάρχει και θα υπάρχει για να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες φαινόμενα πολιτικού τυχοδιωκτισμού δεν γίνονται ανεκτά», ρίχνοντας έτσι κάτω και τους τελευταίους δημότες που ξεράθηκαν από τα γέλια.

Ήταν Σεπτέμβριος πάλι, αλλά του 2017, όταν έγινε η αρχή των αποχωρήσεων από την παράταξη Γαβότση, με την κα Βικτώρια Γεράκη η οποία σε ανακοίνωσή της για την ανεξαρτητοποίησή της σημείωνε:  

«διαπίστωσα ότι

υπάρχει σοβαρή

διάσταση απόψεων

για τον τρόπο

λειτουργίας  και

διοίκησης του Δήμου».

Από αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους του Γαβότση, οι δύο είναι εκτός και οι άλλοι διαφοροποιούνται ή αποστασιοποιούνται στις ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλιο

Ακολούθησαν  τον Σεπτέμβριο του 2018, η αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση του Η. Τσακαλίδη, που μεταξύ άλλων δήλωσε:

«κύριε δήμαρχε

αποδείχθηκες

κατώτερος των

περιστάσεων» 

και η απομάκρυνση του Ε. Χατζηαγόρου.

Ο Ε. Χατζηαγόρου κατήγγειλε τη διοίκηση  ότι

εκτός από ανίκανη

είναι και ανήθικη

και κατηγορείται τώρα  από τη διοίκηση  Γαβότση ότι «.. τοποθετείται μόνο για προσωπικά του θέματα» και ότι «Η πολιτική συμπεριφορά του … προκαλεί βάναυσα το κοινό περί δικαίου αίσθημα, παραβιάζει βασικές αρχές και αξίες της παράταξής μας».

Με άλλα λόγια η παράταξη του δημάρχου με αυτήν την ανακοίνωση είναι σαν να λέει, ότι ανακάλυψε πόσο «κακός» είναι ο κος Χατζηαγόρου, μετά από  τις καταγγελίες του.  Δηλαδή, εάν δεν τις έκανε, τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά του.  

Προσοχή, ακολουθεί η ανακοίνωση –δελτίο τύπου- της παράταξης Γαβότση «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ».

«Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χατζηαγόρου Ευάγγελος, κατά την προσφιλή του συνήθεια να τοποθετείται μόνο για προσωπικά του θέματα, έλαβε το λόγο και αναφέρθηκε στο θέμα οφειλής του προς το Δήμο η οποία προέρχεται από τη μίσθωση αγροτεμαχίων στη περιοχή του Δρυμού κατά την περίοδο 2011-2014. 

Ισχυρίστηκε ψευδώς και με απύθμενο θράσος ότι δεν ενημερώθηκε από την οικονομική υπηρεσία για την οφειλή του, γεγονός που δεν ισχύει, καθώς νομίμως και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες του επιδόθηκαν οι σχετικοί βεβαιωτικοί κατάλογοι ήδη από τις 21.03.2018. Ο κ. Χατζηαγόρου, παρ΄ότι λοιπόν έλαβε γνώση της οφειλής του, έως και σήμερα δεν έχει προβεί σε εξόφληση ή οποιαδήποτε ρύθμιση αυτής. 

Όλα τα σχετικά έγγραφα βρίσκονται στο αρχείο της οικονομικής υπηρεσίας και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε έχοντος έννομο συμφέρον.
Ολοκληρώνοντας την τραγελαφική του τοποθέτηση ξεστόμισε άκρως προσβλητικούς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς τόσο για το σύνολο της διοίκησης όσο και για τις υπηρεσίες του Δήμου μας. 

Στην παράταξή μας, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, η οποία υπάρχει και θα υπάρχει για να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες φαινόμενα πολιτικού τυχοδιωκτισμού δεν γίνονται ανεκτά. 

Η πολιτική συμπεριφορά του κ. Χατζηαγόρου προκαλεί βάναυσα το κοινό περί δικαίου αίσθημα, παραβιάζει βασικές αρχές και αξίες της παράταξής μας και λόγω των ανωτέρων τίθεται από σήμερα εκτός της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.»

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 4 = 5