• .
  • .
  • .

Θέατρο του παραλόγου, εξευτελισμός της διοίκησης και ευτελισμός του δημοτικού συμβουλίου. Στη διαπασών τα κλαρίνα της υποκρισίας στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Οκτωβρίου 10, 2018
Από

Άδεια τα έδρανα των συμβούλων της διοίκησης. Άδειος και ο φάκελος με τα έργα στο Δήμο. Άδεια και τα ψηφοδέλτια της παράταξης της διοίκησης για τις επόμενες εκλογές.

Μια διοίκηση που παραπαίει  και η οποία  δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε την παρουσία των δικών της δημοτικών συμβούλων για τη  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τότε είναι μια διοίκηση καταδικασμένη στην ανυποληψία και τον διασυρμό.

Με τα κλαρίνα της υποκρισίας στη διαπασών η διοίκηση Γαβότση κατάφερε να αναβάλει την προγραμματισμένη τακτική  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, γιατί απουσίαζαν οι δημοτικοί της σύμβουλοι ή έπαιζαν κρυφτούλι. Κι όσοι ήρθαν φρόντισαν για έναν ανεξήγητο λόγο, να  εξαφανιστούν, όπως ο Θωμάς ο Δίγκαλης.

Έτσι δεν υπήρχε απαρτία, με αποτέλεσμα  να αναβληθεί η συνεδρίαση. Έτσι δεν συζητήθηκε καν και το θέμα της εξάπλωσης των λατομείων στην περιοχή του Δρυμού.

Ο τυχοδιωκτισμός της  φανφάρας και της γελοιότητας  σε όλο του το μεγαλείο. Πολλές οι απουσίες των δημοτικών συμβούλων, μεταξύ των οποίων ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Ε. Χατζηαγόρου.  Του δημοτικού συμβούλου κατοίκου Δρυμού, που έφυγε από την παράταξη του Γαβότση καταγγέλλοντας την ότι εκτός από ανίκανη είναι και ανήθικη.  

Ο Ε. Χατζηαγόρου δεν ήρθε έγκαιρα στη συνεδρίαση, ώστε να υπάρξει απαρτία και να πραγματοποιηθεί.

Η αναβολή της συνεδρίασης λόγω της απουσίας των συμβούλων κυρίως της διοίκησης, αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης της παράταξης του Σαραμάντου, έκανε τον Ανέστη Πολυχρονίδη να καταγγείλει το θέατρο του παραλόγου και να αποχωρήσει.

Η παρουσία λίγων κατοίκων του Δρυμού ήταν αρκετή όμως για να προκαλέσει πανικό στη διοίκηση.

Έτσι ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι η  αναβληθείσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή, ως έκτακτη και ειδική για το θέμα των λατομείων της περιοχής «Καμάρας» του Δρυμού.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    2 × 3 =