ΑIΣΧΟΣ! !! Για το περιβαλλοντικό έγκλημα στο Δρυμό και τη μεθοδευμένη αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, με τις σκόπιμες απουσίες συμβούλων.

Οκτωβρίου 10, 2018
Από

 Χθες βράδυ (Τρίτη)όσοι παραβρέθηκαν στην υποτιθέμενη συνεδρίαση του Δ.Σ, ένιωσαν την με πράξικοπηματικό τρόπο, κοροϊδία, μεθόδευση κατ’εντολήν, βάναυση προσβολή του Καλλικράτη και οτιδήποτε άλλο συνιστά αντιδημοκρατική συμπεριφορά, ώστε να αναβληθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ.!!! Το λιγότερο ΑIΣΧΟΣ! !!

Άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές, που ψηφίστηκαν από τους πολίτες του Δήμου με μοναδικό σκοπό, που πηγάζει από τη θεσμική τους υποχρέωση, να λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων των πολιτών και την επίλυσή των προβλημάτων του Δήμου, είναι το λιγότερο ανίκανοι, προσκολλημένοι και αφοσιωμένοι σε πρακτικές της κεντρικής εξουσίας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών και τις δημοκρατικές διαδικασίες, καθιστώντας εαυτούς υπόλογους στην κοινωνία!!!

 Είναι ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ EΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (που δημιουργήσατε οι ίδιοι) ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤ’ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ, μεθοδεύτηκε να μπει τελευταίο στη λίστα των θεμάτων (18ο)για ευνόητους λόγους!!!

Είναι λυπηρό να απουσιάζουν οι περισσότεροι σύμβουλοι (κατ’εντολήν? Θα το εξερευνήσουμε) ώστε λόγω μή απαρτίας να αναβληθεί η συζήτηση και να υποβαθμίσουν και υποτιμήσουν την παρουσία τόσων ανθρώπων και φορέων από τη Μυγδονία! !!!

 ΝΤΡΟΠΉ σας, δεν έχετε το σθένος να πείτε την αλήθεια στους πολίτες, από πού πιέζεστε για να ψηφίζετε θετικά για ένα περιβαλλοντικό έγκλημα στην περιοχή του Δρυμού, που οι περισσότεροι δεν ξέρετε που βρίσκεται!!!Είναι ντροπή σας και με τι σθένος θα έρθετε σε λίγους μήνες στη Μυγδονία να ζητήσετε την ψήφο αυτών ,που χθες βράδυ τους γράψατε στα ….παλαιότερα των υποδημάτων σας!!!! Αυτά προς το παρόν!!!!

Χρήστος Χατζηπαραδείσης Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ευρύτερης Περιοχής Λαγκαδά!!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 × 5 =